Lås bumpe forebyggelse

May 20

Lås bumpe forebyggelse

Lås bumpe er en seneste tendens i indbrud, som kan gøre det nemt og hurtigt at bryde ind i hjem uden alt for meget specielle udstyr. Det virker næsten samt faktisk at have en nøgle, så teknikken kan meget hurtigt åbne omkring 90% af amerikanske husholdninger låse, men det kan forebygges.

Lås bumpe

Den teknik, kendt som "rappe" eller "centrale bumpe," har offentliggjort på internettet i how-to videoer og tutorials. Desværre, ikke alle husejere og lås beslutningstagere er bevidste om indbrud dygtighed, og er uforberedt på at forsvare sig mod det. Bevidsthed spredning, men hjem med ældre låse vil sandsynligvis ikke være forberedt.

De fleste låse på døre i amerikanske husholdninger bruger en pin og tumbler mekanisme, som for de fleste anvendelser er en effektiv lås. Ved hjælp af en række knappenåle, er tumbler holdt på plads indtil nøglen er indsat og skubber dem til de korrekte højder, at lade låsen til at rotere og åbne.

Bumpe låsen kræver kun et par sekunder og en gemt-down bump nøgle og en solid whack. Tom nøglen skubber alle af benene på plads samtidig, og whack holder dem på plads, så den kriminelle til at åbne låsen, rent og uden tegn på tiltvinge sig adgang. Dette er særlig farligt, da det kan være meget sværere at spore af politiet.

Sæt en lås

Den enkleste løsning er at købe en lås, designet til at folie centrale kofangere. Din lokale hardware butik sandsynligvis har et par lås design, som lås beslutningstagere bliver mere bevidste om tendensen. Højere ende låse er mindre sårbar over for bumpe, som de er designet med patenteret, mere kompliceret låse og tumblere. Hvis ikke, en anden stil af lås, såsom en roterende disk, kombination eller elektronisk lås, vil sandsynligvis være mindre sårbare over for mange af de indbrudstyv tricks.

Skiftevis, installere en dias-bolt lås eller kæde kan også forhindre en vordende indbrudstyv fra indgang til huset---selv om de formår at åbne de vigtigste lås. Du kan også få en cylinder beskytter at sætte over lås til at beskytte det mod uautoriseret adgang. Disse er tilgængelige på de fleste isenkræmmere og bør omfatte let at følge instruktionerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com