Hvordan du indstiller sølvtøj & retter til middag

December 8

Hvordan du indstiller sølvtøj & retter til middag

År siden, var det meget almindeligt, at fruen i huset til at forberede et perfekt måltid og tjene det på et perfekt sæt bord hver dag til sin familie middag. Da så mange par arbejder nu og børn har efter-skoleaktiviteter, der holder dem fra at være hjemsted for en reel "middag time", de fleste familier ikke længere angive en formel middagsbordet for daglige måltider. Selv om en formel tabel indstillingen er ikke længere nødvendigt for dagligdags, er der tidspunkter, hvor du vil ønsker at have en formel borddækningen til særlige lejligheder, såsom måltider med vigtige kolleger eller formelle middagsselskaber. Hvis du planlægger at gøre mere formelle underholdende, vil disse enkle trin resultere i et perfekt sæt bord, der vil imponere dine gæster.

Instruktioner

Uformelle borddækning

•Sæt plade i midten af indstillingen.

•Indstil to briller (vand og vin) i øverste højre hjørne af pladen, et par inches ud.

•Sæt en kop og underkop lige til højre for briller.

•Sæt to forks (salat og entree) på venstre side af pladen, med entrée gaffel tættest på pladen. Den generelle regel for fastsættelse af sølvtøj er den første brugte stykke (normalt en salat gaffel) er placeret på ydersiden og sidste bruges, eller middag gaffel, er placeret tættest på pladen.

•Sæt tabel kniven på højre side af pladen med forkant vender i mod pladen. Indstille teske ved siden af kniven og suppeske længst til højre hvis du serverer suppe eller frugt og på toppen af pladen hvis du vil blive serverer dessert.

For en uformel måltid er denne placering af tallerkener, glas og bestik passende. Hvis du føler, du ønsker at tilføje brød plade, placere den over spidsen af gafler, med en lille smør kniv lagt diagonalt på tværs af det.

•Lay en serviet over pladen eller under gafler.

Formelle kuverter

•Oprettelse en formel tabel kan være en udfordring. Selv eksperterne er ikke helt enig med hensyn til om dessert gaffel bør indstilles med resten af sølvtøjet eller hvis det skal være bragt til bordet lige før dessert. Hvis du er vært for en stor middagsselskab, være sikker på at dine gæster vil ikke være visse om østers gaffel er meningen for at gå den meget uden for gafler. (Det er ikke. Det er den eneste gaffel, der går med knive, men på den meget udenfor.)

•Indstil de passende briller på den øverste højre kant af middagstallerken, som du ville gøre for en uformel atmosfære. Ud over vand Flammernes skal du muligvis et hvidvinsglas, en rød vin glas, en champagne fløjte, et glas sherry eller en kombination af et par af dem.

•Indstil sølvtøj til højre for pladen. Start med østers gaffel, hvis du bruger en, på den meget udenfor. Placer en salat gaffel næste, tættere på pladen, hvis en salat kursus serveres som det første kursus. Sæt fisk kniven, som har en speciel facon, næste tættest på pladen. Afslut ved at placere middag kniven lige ved siden af pladen. Alle knive er angivet med forkant vender middagstallerken.

•Sæt sølvtøj til venstre for pladen. Start med fisk gaffel på den udefra, sted middag gaffel næste og sætte salat gaffel tættest på pladen.

•Indstil brød pladen over gafler. Placer en brødkniv diagonalt på brød pladen.

•Lay en serviet under gafler eller fold servietten kreativt og Placer den oven på pladen.

Tips & advarsler

  • Være tryg ved dit bord, selvom ikke du er sikker på, du har angivet det perfekt. Indstillingerne sted er faktisk underordnet i forhold til farve, konsistens, maden og naturligvis virksomheden. Slappe af og nyde, hvad du har lavet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com