PVC-rør til at forhindre, at et vindue åbnes

October 1

PVC-rør til at forhindre, at et vindue åbnes

Brug af PVC-rør til at forhindre et vindue i stand til at blive åbnet udefra er en nem måde at sikre en første sal vindue. PVC-rør er relativt sprøde, og kan være snapped når bøjet, men stærk nok til at forhindre, at et vindue åbnes når installeret i en lodret mode mellem toppen af vinduet og toppen af vinduet jamb. Der er et par ting at overveje når du vælger en længde af rør til brug som et vindue tandbøjle.

PVC tidsplan udvælgelse

Tidsplanen for et stykke af PVC refererer til dens vægtykkelse og derfor sin styrke. At vælge et højere tal såsom tidsplan 80 over tidsplan 40 betyder en stærkere længde af røret, hvilket gør en bedre bandage til dit vindue. Vælge den højeste tidsplan rådighed i din prisklasse, og inspicere stykke for eventuelle fejl eller revner, der kan kompromittere rørets styrke.

Målinger

Når måling af afstanden mellem vinduet og den øverste jamb, tilføje en ekstra 1/16 tommer at sikre røret stramt passer, og tilføje en ekstra 1/2 tommer til at rumme PVC endestykker, hvis du vil bruge dem. Foranstaltning to gange og klip en gang. Skær længden af PVC-rør lidt større, end du forventer at har brug for, og tør-fit PVC endestykker før testning vindue tandbøjle.

Test montering skinnen

Test montering skinnen betyder tør-montering din endestykker på længden af PVC, og du forsøger at installere skinnen, som du ville i vinduet. Hvis du korrekt målt, bør du have et stykke, der er en for lang. Fjerne en endedæksel og barbere en lille mængde af rør fra slutningen. Hvis du har brug at fjerne mindre end 1/4 tommer, bruge sandpapir eller en fil i stedet for at skære materialet.

Installation

Installere PVC tandbøjle. Hvis du har brug at tage op plads for at få det passe mere stramt, placere en shim nedenunder en af endestykker før glidende bøjlen på plads. Hvis du har gjort alt korrekt, skal PVC bandage bare passe i mellemrummet mellem vinduet og den øverste jamb.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com