Hvordan kan jeg dække mit udenfor tabel & stole?

May 22

Sommeren er slut og du skal pakke væk din udendørs gårdhave elementer. Du har gemt i din garage grillen og swimmingpoolen er lukket. Det eneste tilbage ting der dækker op din udenfor bord og stole. Udækkede gårdhave borde og stole er let beskadiget af vinterens regn, is og sne. Hvis møbler er at forblive uden for, skal du dække dem med et materiale, der vil holde elementer væk fra bordet og stole overflader. De mest billig og holdbar belægning er en presenning.

Presenninger & andre forsyninger behov

For at dække din udenfor bord og stole, nødt du til at købe en presenning (tarp) til dit bord og en til hver af de udvendige stole du ønsker at dække. Ikke købe en stor presenning og forventer, at dække alt. Du ønsker at dække hver stol med en presenning, så is, sne og andre elementer ikke vil skade indretning. Du skal også bruge en rulle polyrope (brug ikke nylonreb---det er påvirket af vejret elementer) og vægte at holde presenningen på plads. Bemærk at du kan bruge betonsten, mursten eller andre tunge genstande som vægte.

Anvende presenningen

Før der dækker din udenfor bord og stole, skal du rense dem ud med en fugtig klud eller køkkenrulle til at fjerne alle støv, skidt og snavs opbygning. Tørre bord og stole med et rent håndklæde eller placere dem i solen for at tørre. Hvis din udenfor stole indeholde nogen puder, fjerne puder og gemme dem inde i dit hus i en plasticpose. Næste, wrap hver stol i en presenning, så hele stolen er dækket. Derefter binde et stykke af polyrope omkring den overdækkede stol. Placer en vægt i sæde for hver dækket stol.

For at dække bordet, lægge en presenning, der er større end tabellen på jorden. Derefter placere tabellen ydersiden nedad på toppen af presenningen. Træk presenningen, op og over den bordben. Fold ned den overskydende presenning rundt benene stramt og wrap et stykke af polyrope omkring benene. Kontroller tabellen og dens ben er helt dækket med tarp. Stå bord på sine ben og placere en vægt på toppen af tabellen.

Placer dækket bord og stole tæt sammen på din terrasse eller andre udendørs rum. Så Pak et stykke af polyrope omkring hele bundtet af overdækket møbler.

Hvor kan man finde presenninger

Presenninger er tilgængelige på de fleste detail, hardware og hjem forbedring butikker. Du kan også købe dem fra internettet. Presenninger kommer i en række forskellige størrelser og farver. Brun, grøn og sølv presenninger er lidt stærkere end de blå presenninger.

Udpakning din uden for tabellen & stole

Når vinteren er ovre, bare løsne presenninger fra rundt bord og stole. Gemme presenninger til næste vinter i en plast Papirkurv taske eller stor stofpose i et køligt og tørt sted. Også gemme reb og vægte, så du ikke behøver at købe dem igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com