Hvordan kan jeg installere Dublin romerske nuancer?

May 22

Hvordan kan jeg installere Dublin romerske nuancer?

Roman nuancer er en form for vindue behandling, der trækker skyggen fra ledninger på bagsiden. Skyggen elevatorer i let folder og ledningen typisk tillægger væggen ved siden af vinduet med en fast spiken. En Dublin mærke romerske skygge er monteret med en header og parenteser. Denne skygge blokerer sollyset i værelser hvor lysstyring er ønsket, såsom soveværelser. Montering skygge på ydersiden af vinduet er en forholdsvis nem opgave.

Instruktioner

•Sæt toppen af hovedet jernbane mod den øverste vindue trim. Centrere hoved skinnen på trim. Foranstaltning 2 og et 1/2 inches fra hver side af hovedet skinnen. Foranstaltning 1/2 en tomme fra toppen af trim. Tegne en vandret linje på tværs af hver mark ved hjælp af en plan og en blyant.

•Skru hvert beslag så at toppen linjer op med din blyant linje og siden er 2 og en 1/2 inches fra hver side ved hjælp af en skruetrækker og skruer med din skygge. Hvis din skygge er bred nok til et midtpunkt, det skal centreres mellem de uden for parentes og monteres på samme måde.

•Installer hovedet jernbane ved at placere skinnen centreret om de kantede parenteser, så at forreste del af hovedet skinnen er højere end bageste. Tilslutte forreste del af beslaget. Rotere hovedet skinnen ned og tilbage for at fastgøre den på plads.

•Øge og lavere skygge ved at trække pyntesnore mod midten af skyggen. Hold på ledningen som skyggen sænker. Montere en spiken til den ene side af vinduet casing, således at ledningen er utilgængeligt for små børn. En spiken er en to-sidet metal beslag, der er viklet en snor omkring. Skru spiken i træ trim med en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Overvej at tilføje pull-lager sløjfer på bagsiden af din nuancer. Disse vil tillade snore at trække væk, hvis et barn bliver sammenfiltrede. Benyt ikke klapvogne eller senge mod windows med disse nuancer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com