Hvordan man dyrker bananer peber planter

May 22

Hvordan man dyrker bananer peber planter

Peber, herunder banan peber, er tropiske planter: de har brug for fugt, varme og udvidede lys til at trives. Banan peber er en sød sort, som vokser ind i en lang form i tre forskellige farver: gul, rød og orange. Da peppers har også en lang vækstsæson, få nogle tid ved at starte din banan peber haven fra planter, der er mindst seks uger gammelt.

Instruktioner

•Find en varm og solrig plet. Din banan peber skal seks til otte timer af lys og temperaturer, der ligge over 60 grader Fahrenheit om natten. Overdreven varme kan også skade dit anlæg: holde det på eller under 85 grader i løbet af dagen. Hvis du ikke kan finde det ideelle sted i din have, overveje plantning din banan peber i en gryde, som du kan flytte som solen flyttes. Du vil også kunne tage planten indendørs og sætter det under en vokse lampe, hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke køber stiklinger, få dine frø, gå omkring to måneder før den sidste frost. Plante dem indendørs i frø bakker 1/4 tommer dybt i jorden.

•Transplant banan peber når to til tre sæt af bladene er dukket op. Om du dyrker din peber i en gryde eller i jorden, får man transplantation det ud af den lille frø bakke til en større beholder eller på ydersiden.

Hvis du flytter det udenfor, vente, indtil faren for frost er gået. Vælg et område, der har god kloakering og grave et hul, der er den samme dybde og bredde som den bakke din sætteplante er i.

Hvis du beslutter at bruge en gryde, sætte et lag af grus 1 tomme tyk i bunden så overskydende vand dræne fra jorden. Plads tilbage i puljen for anlægget skal handle om størrelsen af bakken sætteplante bevæger sig fra. For at give din sætteplante et løft, anvende en igangsætter gødning fortyndet til halv styrke.

•Kapacitet din plante regelmæssigt for at holde jorden fugtig i en dybde af 6 inches. Hvis vandet fordamper hurtigt i dit område, barkflis omkring din peber plante til at bevare fugten længere mens frugten er ved at udvikle.

•Fertilize jord med en 5-10-10 formel: 5 procent kvælstof og 10 procent fosfor og kalium. Clemson University udvidelse kontor advarer om, at for meget kvælstof før planten bærer frugt kan føre til masser af blade og ingen frugt. For at undgå dette problem, anbefaler det, vente, indtil du ser et stort antal peber vokser på anlægget, før du begynder at fodre den regelmæssigt.

Tips & advarsler

  • Calciummangel forårsager bruning af blossom slutningen af frugten. Hvis det sker, ændre din jord.
  • Natten temperaturer over 75 grader Fahrenheit kan føre til blossom drop. Holde en tåge eller sprinkler går indtil nætter få køligere igen.
  • Udvisningshamre og orme kan inficere dit anlæg. Køb kun certificerede sygdomsfri planter. Dem, der er normalt garanteret. Hvis de bliver smittet, kan du tage dem tilbage til din Planteskole for en udskiftning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com