Instruktioner om, hvordan du installerer Lamelgardiner

May 23

Instruktioner om, hvordan du installerer Lamelgardiner

Lamelgardiner er en almindelig måde at outfit større vinduer, såsom glas eller gårdhave skydedøre. De kommer i en bred vifte af stilarter og materialer, herunder stof, aluminium og vinyl. Lamelgardiner kan vippes åben, ligesom en vandret blind, ved at trække kæden, og lamellerne Åbn og Luk for at tillade lys i. Lamelgardiner kan gruppere lameller på forskellige måder. Der er standarden venstre eller højre stak, der er, når du åbner de lodrette persienner, lameller alle åbne til venstre eller højre side. Blinds kan også stables i midten af vinduet. Du kan installere Lamelgardiner selv, med et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Measure vindue med et målebånd til at bestemme, hvis du installerer blinds inde ramme o udenfor. Det er et spørgsmål om præference, men inde i mount giver et renere udseende og udenfor mount vil forhindre mere lys fra siver i gennem siderne. Inspicere pakke at sørge for du har alle de clips og skruer til at sikre blind på plads.

•Measure 1 tomme ud og 1/2 tommer ned fra vinduesrammen for udenfor mount blinds. Tegn en linje med blyant på hver placering. Disse vil være de steder, hvor du vil installere de kantede parenteser.

Placer en linje 1/2 tommer ned fra toppen af vinduet ramme og 1 tommer i fra hver side kant af vinduesrammen for inde i mount blinds.

•Hold én beslag mod mærker du har tegnet tegn et mærke med anden hånden til at markere hvor skruehullerne vil være. Gentag dette for beslag på anden siden. Brug en plan for at sikre de omhandlede varemærker er selv med hinanden på begge sider.

•Skru de kantede parenteser i sted.

•Skub stoftyper, eller lang metal stykke, der holder blinds, ind i position ved at indsætte den forreste kant i montering klip og skubber bagud. Blinds bør låse på plads på montering klip.

•Indstil metal valance ende stykker ind i hjørnet af valance og de skal fastgøres. Skub valance klip på stoftyper, begynder i enderne, og jævnt plads dem. Placer valance i valance klip på hovedet jernbane at låse dem på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com