Hvad at sætte ned mellem gårdhave sten til fortove?

May 25

Hvad at sætte ned mellem gårdhave sten til fortove?

Du kan bruge gårdhave brosten til mange ting udover terrasser, herunder landskab kantning, brand gruber og støttemure. En af de mere konventionelle anvendelser er for en gangsti eller fortov fører fra gårdhave-område til en anden del af gården. Installation af stenene kræver den grundlæggende proces for at skabe en solid undergrund og derefter lægge stenene på toppen. Det er hullerne mellem de sten, der kan gøre dig stop og tænk. I mange tilfælde gårdhave stenene samles med sand eller mørtel, men det betyder ikke, dem, de eneste valg.

Sand

Sand, det traditionelle materiale til at sætte mellem terrasse sten, er et smart valg, når du placerer sten tæt sammen med kun et lille hul. Sandet er i stand til let glide ind i revner og bosætte sig på plads, forhindrer sten i at flytte. For at fylde i mellem med sand, blot hælde sand over de lagt fliser og feje det frem og tilbage, indtil alle huller er fyldt.

Mørtel

En anden traditionel materiale til brug mellem terrasse sten, mørtel obligationer pavers sammen. Mørtel virker kun når gårdhave sten på en base, der er sikker på ikke at bosætte sig eller skifte. Af denne grund skal du bruge en konkret base eller tætpakkede grus base nedenunder. Mørtel er for små huller af 1/4 til 1/2 tommer og er generelt anvendes på to måder. Du kan enten sprede mørtel på siderne af stenene, som du placerer dem, eller angive stenene på plads og udfylde huller ved hjælp af et morter taske. Et morter taske fungerer på samme måde som en kage icing taske, hvor du pibe mørtel i revner mellem stenene, og derefter glat dem med en jointer.

Sten, skaller og glas

Mindre sten passer godt i større huller mellem gårdhave stene. De større sten er sat yderligere fra hinanden, forlader huller flere inches lang, som er fyldt med stenene. Du kan vælge en lignende type af rock, der blander sig i, at skabe en mere solid udseende gangbro eller tilføje kontrasterende farve eller tekstur. Selv små grus er undertiden bruges som fyld i til en kontrast, der er lidt billigere end poleret sten eller floden rock. Knuste muslingeskaller udfylde godt, hvis din værftet har en kystnære tema, mens knust eller poleret glas passer ind i en mere moderne look.

Mos eller græs

Du skal have jord mellem stenene hvis du ønsker at tilføje mos eller græs. Pakning jorden på plads er ikke kompliceret, men undertiden voksende mos eller græs er. Betingelser skal bare lige for enten at vokse, med skygge at være nødvendige for moss, og i det mindste delvis sol nyttigt for græs. Du kan fremskynde moss vækst langs ved at finde dele af det voksende andetsteds i din værftet, og placere den på jorden i de huller, svarende til hvordan du ville tilføje spadestik til en gård.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com