Bordrundsav gering Guide

May 26

Bordrundsav gering Guide

Mitre Save, ellers kendt som chop Save, er almindeligt anvendt i handelen med byggeriet hurtigt skære tømmer eller metal til størrelse. På trods af at have flere forskellige producenter, har alle mitre Save lignende komponenter og vejledninger.

Sikkerhed

Holde alle vagter på plads mens du arbejder, sikre at de korrekte vinger, udvidelse ledninger og personligt sikkerhedsudstyr er brugt. Bære en støv eller ansigt maske for at forhindre indånding af støv fra opskæring materialer. Sikre, at arbejdspladsen er barn bevis og fri for rod. Vedligeholde udstyr ved gør inspektioner før arbejde og lagre korrekt i et rent, tørt område. Kraft tabellen mitre så aldrig til at udføre enhver opgave, det ikke er designet til at gøre.

Knive

Kun bruge passende størrelse tværgående knive. Tømmer eller metal kan forårsage tyndt kerfed vinger til at aflede og gøre kontakt med vagt, forårsager potentielle skader på maskinen eller operatoren. Sikre, at vingen er ren og fri for defekter som brudt eller bøjet kerfs. Kun gøre kontakt fra bladet til emnet når maskinen er tændt.

Motoren beskyttelse

Tilsluttes den passende stikkontakt baseret på spænding og ampere motoren kræver stikkontakten. Overbelastning af motoren kan forårsage elektrisk skader, der kan forringe ydeevnen af mitre saven. Altid bruge et separat elektrisk kredsløb til el-værktøj til at forhindre trippende breakers eller sikringer.

Tilbehør

Brug kun tilbehør eller værktøjer med mitre så efter fabrikantens anvisninger. Ikke tilladt at ændre eller ændre bordrundsav mitre som personskade eller skade på komponenterne kan forekomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com