Sådan Winterize Dam hulskeer

May 28

Hvordan du skal forberede din dam og dens udstyr til vinter, afhænger af, om du holder nogen fisk i dammen for vinteren. Hvis du beslutter at holde fisk i din dam i løbet af vinteren, du bliver nødt til at holde vandet rent og fri for farlige gas oprustning, hvilket betyder normalt kører dit udstyr året rundt. Is og frost vand kan være skadelige for din Dam hulske, dog, og du bliver nødt til at tage nogle vigtige skridt til korrekt winterize det.

Instruktioner

•Hvis du har planer om at fjerne din fisk fra Dam for vinteren, fjerne Dam skimmer før temperaturerne begynder at falde til under 40 grader Fahrenheit. Bringe skummer indendørs om vinteren og holde det i en stor spand fyldt med vand for at undgå sæler mod udtørring.

•Hold Dam skimmer i dammen hvis du planlægger at holde fisk i dammen i hele vinteren. Overvej at bruge enten en dam varmeren eller luft Bobleflasken for at holde dammen vand fra indefrysning.

•Vælg en deicing enhed, der er relevante for din Dam størrelse. En lille dam varmeren eller akvarium luft Bobleflasken vil gøre meget for din store Dam.

•Installer luft Bobleflasken eller varmer nær skimmer så enheden holder vand omkring skummer fra frysning. Husk, at Dam varmeovne og luft bubblers normalt holder kun ét område af dammen fra frost om vinteren, så du det åbne område i dammen være hvor skummer ligger.

•Fjern weir flap på skimmer dør i løbet af vinteren at øge vandgennemstrømningen. Is-lag på din Dam vil reducere mængden af vand du er i stand til at pumpe, og at fjerne flappen vil bidrage til at modvirke dette problem.

Tips & advarsler

  • Hvis du beslutter at fjerne skummer fra dammen for vinteren, tage pumpen ud af spanden hver par uger og sætte den i at køre det i et par sekunder. Gøre dette vil hjælpe med at holde skummer i god orden indtil foråret.
  • Hvis din dam er lille, ikke holde fisk i dammen i de koldeste vintermåneder. Små damme er mere modtagelige for frost.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com