Gas Chlorinator vs Bleach

May 29

Gas Chlorinator vs Bleach

Moderne teknologi tilbyder flere forskellige muligheder for vand kloring. To af disse er gas chlorering og løsninger af hypokloritiske salte. En af de mest almindelige hypokloritiske salte er natriumhypochlorit, bedre kendt som blegemiddel. Skala, sikkerhed, pris og mål er alle vigtige faktorer i at vælge den rigtige tilgang.

Gas chlorering

Gas chlorinators er maskiner, der bland chlorgas med vand at gøre en chlorerede løsning og injicere løsningen i en vandforsyning. Når du arbejder med en gas chlorinator, skal du normalt købe flydende klor gemt i højtryks containere; disse varierer i størrelse fra 100 lbs. til et ton eller endnu mere. Altid holde cylindre på platform skalaer placeret på en fast, flad overflade, og sørg for området er godt ventileret. Rørsystem for kloropløsning bør være fremstillet af korrosionsbestandigt materiale, og alle rør til chlorgas bør være i stand til at tolerere højt tryk.

Natriumhypochlorit

Tilføje natrium eller calciumhypochlorit til en vandforsyning er en anden tilgang til vand kloring. Brug ikke blegemiddel til at chlorinate en swimmingpool--blegemiddel er en mere fortyndet løsning, så du bliver nødt til at tilføje mere for at få den samme effekt, og blegemiddel kan indeholde andre tilsætningsstoffer, især hvis det er duftende. Du kan købe calcium og natrium hypochorite beregnet specielt til pool kloring. Blegemiddel er et bedre valg for chok-datafangstssystem wells desinficere dem. Du kan også bruge blegemiddel sammenholdt med hypochlorinator systemer, der er maskiner, der injicerer løsninger af hypokloritiske salte i vandforsyning ved en jævn hastighed.

Farer

Blegemiddel du køber i supermarkedet har et overskud af natriumhydroxid, så det er en meget basisk, eller grundlæggende, løsning. Det er derfor ansvarlig at belægge ventiler i hypochlorinators med calciumcarbonat. På den anden side vil det ikke danner uopløselige bundfald når kombineret med natriumfluorid, et tilsætningsstof i vandforsyning i mange steder. Selvom blegemiddel kan være farlige, hvis misbruges, er generelt langt mindre farligt end gas chlorinators, fordi disse kan potentielt lække stærkt giftige chlorgas. Alle, der arbejder med en gas chlorinator bør have klor sikkerhedsuddannelse og et luftforsynet åndedrætsværn skal være til stede.

Overvejelser

Trods de fare de udgør, er gas chlorinators mere effektiv i tilfælde hvor du har brug for en variabel strømningshastighed. Gas chlorinators koste mere at købe og installere, men du kan ofte få de nødvendige kemikalier billigere, hvis du arbejder på en stor skala--datafangstssystem en kommunal vandforsyning, f.eks. Hypochlorinators er billigere at købe og nemmere at vedligeholde, især når du arbejder på en mindre skala.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com