Haven grænsen ideer og priser

May 29

Haven grænsen ideer og priser

Grænser definere udendørs levende rum. En haven grænse giver farve og kontrast til en græsplæne og adskiller to. Formelle haver kalde for pænt klippede grænser. Uformelle haver udnytte grænser af blomster, urter og nogle gange endda grøntsager. En kant af salat eller spinat er spiselige og dekorative. Plantning en grænse kan være næsten gratis eller ret dyrt afhængigt af de planter, der er valgt.

Gratis

Tage stiklinger og samle frø fra planter, der er allerede i din værftet. Venner, familie og naboer kan bidrage så godt. Stauder, som daylilies, digitalis og iris, drage fordel af at blive gravet op, delt med en spade eller kniv og derefter genplantes i en ny placering.

Billige

Købe frø i stedet for seks pakker af planter eller 4 tommer gryder. For prisen på en 4 tommer plante kan du få nok frø til at vokse en hel kant. Der findes både enårige og flerårige planter som frø. Start frø indendørs seks til otte uger før den sidste frost i foråret og vil du have et forspring på din blomst grænser. Stokroser gøre en høj kant. Kosmos på 4 fod høje er et par fødder kortere.

Moderat

Købe mindre beholdere med planter i stedet for de større beholdere. Etårige planter, som lobelia, moss roser og søde alyssum, er let tilgængelige som seks pakker. De gør lav ryddeligt grænser. Space planterne lidt tættere sammen end anbefalet at få grænsen udfylde hurtigt. Kompensere de tættere afstand med ekstra gødskning. Fire tommer Potter af planter har et bredere udbud end seks pakker. Mange stauder som krysantemum er tilgængelige i potter. En gallon størrelse gryder tilbyder en god størrelse anlæg for et beskedent beløb. Fem gallon størrelser er omkring tre gange prisen som 1-gallon størrelse. Efter et år vil både 5-gallon anlæg og 1-gallon være nogenlunde samme størrelse.

Splurge

Roser gøre en flot kant, når de er i fuldt flor; mens du kan vokse nye roser fra stiklinger vil de tage et par år at få til at blomstre. Desuden patenterede roser bør ikke replikeres derhjemme, da det krænker patentet. Roser er tilgængelige i foråret i nøgne rod form og om sommeren som container beplantninger. Andre planter, der gør farverige grænser er gardenias, camellias og Azalea.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com