Voksende sukkulenter i Hydroculture

February 17

I hydroculture, også kendt som hydroponics, vokser planterne i en soilless medium kendt som substrat, hvor rødderne forankre sig. Underlaget er normalt sand eller grus, og i modsætning til jord i traditionelle plantning, holder det ikke næringsstoffer. Hydroponiske planter får næring fra en vand-baseret gødning. For sukkulenter, gør den fodring løsning svagere end for andre hydroponiske prøver.

Om sukkulenter

Sukkulenter er planter, der bevarer vand i deres blade eller stilke, som kaktus-arter. Tilpasset tørre klimaer, sukkulenter kig lidt til meget hævede--afhængigt af modellen--på grund af fugt de holde inde for tørkeperioder.

Voksende sukkulenter Hydroponically

Douglas Peckenpaugh, forfatter til bogen "Hydroponiske løsninger, bind 1," siger at gartnere skal følge to regler for at med held vokse sukkulenter i hydroculture: fortyndes i vand-baseret gødning til halv styrke og bruge et substrat, der lader den flydende sive igennem. Floden sand, grus, perlite og vermiculit er gode muligheder. Købe materiale efter eget valg, forseglet i en kommerciel pakke at garantere sterilitet og forhindre sygdomme i at overføre til saftige.

Hvorfor Hydroponics

Formålet med jord i traditionelle havearbejde er at holde næringsstoffer, ifølge University of Alabama Cooperative forlængelse. Når din vandplanter mineralerne opløses i væsken og rødderne absorbere dem. Planter, der dyrkes springe hydroponically dette trin og undertiden vokse hurtigere, da næring er altid fortyndet og tilgængelige i vandet. Hvis du fange vand-baseret gødning som det dræner for at fodre det til din saftige flere gange, begrænse den til to uger til genanvendelse af fødevarer. I slutningen af denne periode, gennembløde substrat med vand til at skylle gamle næringsstof rester. Når mediet bliver næsten tør, begynde at fodre anlægget en frisk parti af flydende foder.

Fodring saftige

For at undgå mætte din saftige med vand, som kan dræbe det, tillade substrat bliver for det meste tør før genpåfyldning hydroculture puljen med flydende foder. Men også passe på ikke at lade planten sidder i en tør medium for lange perioder. Den fodring løsning for hydroponiske kultur indeholder de samme næringsstoffer, som traditionelt dyrkes planter har brug for. Kvælstof, fosfor og calcium og magnesium, kalium, som er nødvendige i store mængder og betragtes makronæringsstoffer. Mineraler som jern, zink og kobber er sporstoffer nødvendig i små mængder. Opskrifter for dig at forberede dine egne hydroponiske foder findes, men ved hjælp af en kommerciel formel er enklere. Fabrikanten beregner alle nøgletal blandt næringsstofferne med præcision og giver dig programinstruktioner. Du skal bare huske at svække formlen til halv styrke med vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com