Almindelige problemer med blomstrende kirsebær træer

May 31

Almindelige problemer med blomstrende kirsebær træer

Blomstrende kirsebærtræer er populære prydtræer i landskabet. Selvom disse træer er sekundær i betydning til de mere funktionelle skygge træer, er blomstrende kirsebærtræer træer plantet for deres masser af blomster i forskellige farver, som giver skønhed og årstidens interesse til landskaber. Blomstrende kirsebærtræer bærer ikke spiselige frugter. Blomstrende kirsebærtræer er modtagelige for en række af bakterie-og svampesygdomme og insekt skadedyrsangreb.

Meldug

Kirsebær prydtræer er modtagelige for meldug svampesygdom. Sygdommen kan være forårsaget af en række forskellige svampe og er kendetegnet ved forekomsten af en hvid til grå coating på blade eller andre træ dele. I tidligere stadier af sygdommen afgnides denne belægning let bladene. Efterhånden som sygdommen skrider frem, det fører til fremkomsten af cirkulære, pulverformige hvide pletter på træerne. Meldug er mere almindelige i varmt og fugtigt vejr. Forvaltning af sygdom omfatter hurtig fjernelse af faldne træ rester fra under træet. Kemisk bekæmpelse omfatter brug af Bacillus subtilis, kalium bicarbonat eller neem olie på de berørte træer.

Brunbakteriose Blossom Blight

Brunbakteriose blossom blight er en alvorlig sygdom i stenfrugt træer og blomstrende kirsebær og blommer. Den svampesygdomme påvirker blomster, blade, kviste og grene af træerne og fører til udviser, brune blomster dækket med sporer. Sygdommen forårsager dieback af kviste og grene ledsaget af tunge gumming af smittede områder. Brunbakteriose blossom blight svampen overvintrer på de inficerede dele af træet og bliver aktiv under våde forårssæsonen. Kontrollen omfatter fjernelse og bortskaffelse af inficerede træ dele og brugen af svovl eller kobber fungicider i vådt vejr.

Phytophthora Root Rot

Phytophthora root rot påvirker en lang række plantearter, herunder blomstrende kirsebær, Kornel og holly. Jorden båret svampesygdomme er mere almindelige i planter plantet i tunge ler og dårligt drænet jord og årsagerne gulfarvning, visnen og brune blade. Træ sundhed fortsætter med at falde som sygdommen skrider frem. Phytophthora root rot kan føre til at plante død, hvis ikke kontrolleret i tide. Sporerne af de svampe kan overleve i jorden i længere perioder. Kontrollen omfatter undgå beplantning i fugtig jord, fjerne inficerer planterne umiddelbart og ved hjælp af plantesorter, som er mere modstandsdygtige over for sygdommen. Kemisk bekæmpelse er sjældent købedygtig hjælp inficerede planter genvinde deres forudgående vigor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com