Sådan installeres en Cat 5 telefonstik

February 16

CAT5--kort for kategori 5--kabel hurtigt erstatter almindelige telefonlinjer i hjemmet ledninger. Dette er fordi Cat5 kabel ikke kun er i stand til at bære flere telefonlinjer, men kan også bruges til at overføre high-speed data såsom bredbånd Internet-tjenester. Ledninger er magen til standard telefonledninger, om stikket er sat op anderledes. Dette gør det ikke mere svært at installere, men det kræver en speciel wire punch værktøj til sæde wire tråde i stikket. At have et hjem wired for Cat5 vil gøre det let at holde kontakten og har alle værelser klar til både telefon og Internet.

Instruktioner

•Kontroller dine vigtigste Cat5 routing modul til at bestemme, hvilke tråde af Cat5 kabler har fået tildelt til at bære en telefon signal. Du vil se to rækker af ledninger. Man bør mærket som Ethernet, mens den anden vil være din telefonlinje. Ledningerne vil være anvendte farvekodede parvis, og en typisk telefonlinjen kan være forbundet med en blå/blå-hvid par og en brun/brun-hvid par. Hvis du er usikker, der er tildelt hvilken service, check med den originale installationsprogram til at bestemme den korrekte ledninger ordning.

•Strip tilbage 's omkring 3 inches af Cat5-kabel ydre kappe. Separat ud wire par du vil bruge til telefon-signal. Dette vil afhænge af hvilke ledninger du bestemt var forbundet på hovedterminalen. Når disse fire ledninger er adskilt, vil der være fire tilovers, ikke vil blive brugt.

•Strip tilbage omkring 1/4 tomme af afskærmning og parre hver ledning med sin henholdsvis farvet beholder på Cat5 stik. Hvis du bruger de brune wire tråde, kan disse være matches op til de orange beholdere på stikket. Bruge en wire punch værktøj til at sikre ledningerne ned i stikket.

•Installer jack og jack-pladen ind i væggen, sikre det med skruer.

Tips & advarsler

  • Du installerer en dual-jack plade kan du har et stik kabel for telefon og et stik kabel til internettet samtidig kun have til at skære et hul i din drywall.
  • Selvom det er lavt, telefon og Cat5 kabler stadig bære en elektrisk strøm, der kan bølge når telefonen ringer. Det tilrådes at slukke din telefontjeneste mens du arbejder på linjen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com