Tag skader skyldes hagl

February 16

Tagene er beregnet til at holde værste af elementerne fra vores hjem, at holde os tørre og sikkert inde på trods af hærgen af udendørs. Tagene kan blive beskadiget af flere vejr indflydelse, især hagl. Hagl har været kendt for at knæk vinduer og forårsage alvorlig skade og kan skade dit tag uanset hvilket materiale den er lavet af.

Tagdækning hældning

Hældningen på dit tag har en masse at gøre med mængden af skader det tåler under en haglbyger. Et tag med en stejlere skråning eller pitch er mere tilbøjelige til at gennemgå kun forbigående slag fra ice bolde, fordi hældningen vil bære hagl hurtigere ned og tag selv. Tagene med lavvandede skråninger eller helt flad tagene vil tage mere direkte hits, hvilket ofte resulterer i mere alvorlige skader. Vinden påvirker også skader på tag, herunder retningen og den kraft, hvormed hagl kan have indflydelse på taget.

Metal og asfalt tagdækning

Skader på metal tagdækning er tydeligst i buler, som du finder ved eftersyn. Disse buler kan variere fra knap mærkbar til inches dyb, og den dybde og størrelse af buler vil diktere, hvordan du håndterer skaden. For mange metaltag, og metal inventar såsom aircondition-enheder, et par buler vil ikke hindre funktionen af metal, og så ingen reparationer er nødvendige. På den anden side kan asfalt tagdækning gennemgå alvorlige skader fra hagl. Gentagne hagl strejker vil skrælle væk lag af asfalt tagsten, udsætter granulerne og svække den isolerende effekt af tagdækning helvedesild.

Træ tagdækning

Meget som metal, kan træ tagdækning gennemgå forskellige niveauer af hagl skader. Forbigående slag kan simpelthen skræl væk maling fra træ, eller kan forårsage små opsplitning skader, som normalt ikke kræver opmærksomhed. Men hvis hagl opdeler træ, forårsager alvorlig opsplitning eller fuld pauser i overfladen, træ er i problemer. Split og beskadigede træ er mere tilbøjelige til at absorbere fugt, at skabe mulighederne for rot og skimmel for at invadere. Insekter kan også gøre deres hjem i split åbne træ.

Beskæftiger sig med hagl skader

Hvis du finde hagl skader på dit tag, er din første indskydelse nok at lave det så hurtigt som muligt. Men før du tager enhver handling, skal du kontakte din homeowner's forsikring udbyder. De fleste forsikringsselskaber Beskyt dit hjem mod denne type skade, og virksomheden er sandsynligvis ansvarlige for nogle eller alle af bill at reparere eller udskifte hagl-beskadiget tagsten. Du vil sandsynligvis nødt til at kontakte en professionel Tagdækker for disse reparationer, så check med dit forsikringsselskab først.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com