Mængden af blegemiddel til brug per mængde vand til rengøring

June 2

Klor blegemiddel er en billig, let opnås kemikalie, der kan fortyndes med vand og bruges til at rense, desinficere og rense en række overflader. Når korrekt blandet, natriumhypochlorit i afblege-vand løsninger fjerner snavs og skidt, eliminerer grimme pletter og dræber en lang række svampe, bakterier og bakterier, mens forårsager ingen skade den underliggende element.

Universalrengøringsmidler Spray

For at gøre en førsteklasses, all-purpose rengøring løsning at bruge omkring huset, rør 1 tbsp. af blegemiddel til 1 gallon af vand. Hæld opløsningen i en ren, plast sprayflaske og anvende det til bordplader, skærebrætter, toiletter, vinduer, dræn, tabeller, legetøj, køleskab døre, retter--væsentlige, hvor som helst det er nødvendigt- og tørre med et stykke køkkenrulle. For at desinficere en vare, skal du blot vask objektet med sæbe og vand, så spray det med blegemiddel-vand, jævnt belægning hele overfladen. Vente 2-3 minutter før aftørring tørre med et stykke køkkenrulle. Ved denne koncentration fjerner blegemiddel vand mange genstridige pletter mens drab mest almindelige husholdning bakterier og bakterier, herunder Staphylococcus og E. coli.

Skimmel og meldug Remover

Blegemiddel er et særligt effektivt værktøj til at fjerne mug og meldug. Klor i bleach vil dræbe de mest vedholdende svampe på kontakt, efterlader overfladerne rene, friske og mug-gratis. For at fjerne mug og meldug fra fliser, injektionsmørtel, Bruser måtter, gangbroer, havemøbler og sidespor, mix 1 kop af blegemiddel til 1 gallon af vand og svamp løsningen over alle berørte områder. Vente 15 minutter før skrubbe med en stiv børste og skylle.

Tøjvask Booster

Når de anvendes korrekt, er klor blegemiddel den stærkeste, billigste, hurtigste måde at blege hvide og lyse brights. Når anvendes forkert, blegemiddel svækker fibre og kan forårsage klæder forværres, fører til udvikling af stof mangler og huller. Fortynd blegemiddel før føjes til vask til sikkert rent tøj. Bland ½ kop af standard klor blegemiddel til 1 gallon af vand, og denne opløsning overføres til vaskemaskinen via blegemiddel dispenseren, eller føje den til maskinen, mens det fylder. Altid tilføje blegemiddel før du tilføjer Tøj, og aldrig bruge ufortyndet blegemiddel på tekstiler; enten disse Tøjvask fejl kan føre til irreversible misfarvning og permanent struktur skader.

Advarsel

Aldrig blande klor blegemiddel med andre rengøringsmidler. Kombinere blegemiddel med kemikalier som ammoniak, eddike, ovn renere, kan toilet skål renere, lud og rust remover føre til produktion af chlorgas--en giftig røg, der kan være dødelig i høje koncentrationer. Som en forebyggende foranstaltning, altid arbejde i et godt ventileret område og åbner døre til at fremme udbredelsen af frisk luft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com