Sådan varme Above Ground Pools

June 5

Sådan varme Above Ground Pools

Eje en over jorden pool kræver diligence og hårdt arbejde at holde det kører effektivt. Et vigtigt element i din pool erfaring er at opnå en komfortabel vandtemperaturen, så du kan svømme når det ellers ville være alt for kølig om natten. En pool varmer er en praktisk måde at opvarme din pool. Det brænder brændstof og skaber varme, derefter overfører dem via en varmeveksler og blander det med udpakkede pool vand. Varm vandet sendes derefter tilbage i puljen og over tid, hæver temperaturen betydeligt, ifølge Pool Info.

Instruktioner

•Calculate din pool areal. For cirkulære overjordiske pools er areal radius X radius X pi, som er en halv længde af pool X halv længde af pool X 3,14. Til ovale overjordiske pools er arealet halv længde X halvdelen af bredden X 3,14. Dette trin vil hjælpe dig med at vælge den mest hensigtsmæssige varmelegeme til din pool.

•Decide hvis du ønsker en naturgas eller Propan vandvarmeren. Forskning, der er mere tilgængelige og overkommelige i din region og lad det være din afgørende faktor. Du ønsker ikke at blive hængende betale mere fordi du gjorde det forkerte valg.

Forpakket en pool varmer. Pool varmeovne måles i BTUs. En BTU opvarmer et pund af vand en grad, så de mere BTUs et varmeapparat har, jo hurtigere det vil opvarme din pool, ifølge Pool Info. Dette vil spare dig penge, fordi du ikke behøver at køre din vandvarmer så længe.

•Overvåge og regulere dine pool pH balance inden du sætter i ovnen, og ofte efter der. En lav pH balance er mere sure og vil forårsage korrosion på din pool opvarmningsanlægget, ifølge Pool Info, og en høj pH balance vil skade din vandvarmer VVS. PH skal være mellem 7,2 og 7,8. Ved hjælp af en standard pH skala, som kan købes på pool levering butikker, tage en prøve af vandet og justere i overensstemmelse hermed ved måling.

•Installer din over jorden pool varmer. Læg alle dele til at sikre, at du har alt hvad du behøver. Det bedste sted for ovnen er i nærheden af swimmingpoolen i et ryddet område uden høje græs eller forhindringer omkring den. Nøglen er at sørge for ovnen har nogle rum omkring det, så det kan "trække vejret," så at sige.

Tips & advarsler

  • Hver pulje varmelegeme har forskellige installationsvejledninger, så før du forsøger at installere din vandvarmer, se på de retninger for at sikre du forstår alt. Hvis ikke, skal du kontakte en professionel for spørgsmål eller ekstra hjælp.
  • Være opmærksom på fabrikantens krav til clearance på alle sider (og top og bund) af din vandvarmeren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com