Hvor sent i foråret kan du plante sukkermajs i Oklahoma?

June 6

Hvor sent i foråret kan du plante sukkermajs i Oklahoma?

Selvom sukkermajs er en sommer afgrøde, det ikke klarer sig godt i ekstremt varme temperaturer. På grund af de høje sommertemperaturer i Oklahoma, der forstyrrer sukkermajs vækst og bestøvning, skal corn growers passe på ikke at plante sukkermajs for sent i foråret.

Høst periode

Corn growers i Oklahoma kan høste sukkermajs under tiden mellem tidlig juni og medio juli. Afgrøder, der blev plantet for sent og ville have modnet efter midten af juli ikke er tilbøjelige til at vokse godt.

Sidste plantning dato

Den sidste plantning dato afhænger af sorten af sukkermajs bliver plantet. For eksempel bør en sort, som tager cirka 80 dage til at modne ikke plantes efter April 25, mens et udvalg, der tager kun 70 dage til at modne kan plantes så sent som i maj 5 og stadig har tid til at modnes før midten af juli varme.

Første plantning dato

Sukkermajs kræver varme vejr og jordtemperaturer på mindst 50 grader Fahrenheit til at spire. Sukkermajs bør generelt ikke plantes indtil mindst 10 dage efter den gennemsnitlige sidste frost. I Oklahoma, majs, bør plantes efter April 10, fordi den sidste frost er normalt omkring 1 April.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com