Hvordan polske stengulve

February 20

Der er ingen one-size løsning til rengøring af flisegulve. Den metode du bruger til at rense din flise afhænger af hvilken type af fliser du har. Sten fliser har sin egen unikke pleje krav. Uden ordentlig pleje, sten flise gulve ikke vil kun begynde at se dårligt, men de kan blive beskadiget repareres. Heldigvis, Natursten fliser ikke kræver en stor indsats eller udgift til polsk.

Instruktioner

•Sweep din sten gulv for at fjerne snavs, støv og snavs. Støv-mop gulvet for at fjerne mindre partikler af støv og snavs. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge din vakuum med en blød børste vedhæftet fil for at rengøre under apparater og møbler og svære at nå hjørnerne.

•Fyld en moppe spand med varmt vand. Stengulve bør rengøres primært med almindeligt vand. Hvis dit gulv behov for desinfektion, tilføje et par dråber af en mild opvaskesæbe til vandet. Dykke din moppen i spanden og vride det ud, så det er fugtig, men ikke mættet.

•MOP dit gulv, re befugtning og vride ud af din mop ofte. Hvis du opsamlingsoverførsel et stort rum, dumpe din moppe vandet halvvejs gennem gulvvask og genopfylde spand med rent vand. Hvis du mopped gulv med sæbevand, mop det igen med almindeligt vand for at fjerne sæbe.

•Tør dit gulv med en gammel badehåndklæde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com