Hvordan man laver en Cement kantning

June 6

Hvordan man laver en Cement kantning

Kantning græsplæner og blomsterbede holder dem i deres udpegede sted og hjælper med at tilføje definition og stil. Talrige kantning produkter fås som komposit plast eller aluminium edging strips, mursten og beton pavers; dog er en af de længstvarende og mest effektive kantning materialer at bruge cement. Cement står sin prøve tid og kan modstå de elementer, der er bedre end de fleste materialer, og du kan spare penge ved at bygge former og gøre dine egne kantbånd.

Instruktioner

Opbygning af formen

•Det anbefalede dimensioner for cement kantning er 4 inches dyb af mindst 5 inches lang, og ikke højere end 1/2 tomme over jordens grade, hvis det grænser op til en græsplæne. Grave en grøft 4 inches dyb, målt fra hvor toppen af kantning bliver og omkring 8 inches lang. Niveau i bunden af renden ved hjælp af en flad kant skovl.

•Klippe en 6-tommer længde fra en 2 x 4-tommer 6-fods Board. Med hammer, vedhæfte det korte stykke til den ene ende af den lange bord, ved hjælp af 4-tommer søm for at gøre en T-formet stampning værktøj. Kompakt jord i renden af stampemaskiner det med den flade ende af værktøjet.

•Build en side af en formular med bender bestyrelsen af hamren i stakes på ydersiden af bestyrelsen 4 fødder fra hinanden, eller nærmere hvis nødvendigt. Bruge en tømrer niveau til at sikre, at indsatserne er vinkelret på jorden, før den vedhæftes bestyrelsen at stakes med træskruer. Deltag sektioner af bender bestyrelsen ved at placere dem kant til kant og skrue begge kanter i et spil, forlader den mindste hul muligt.

•Klippe 1 x 1 tommer bestyrelser i stykker svarende til din kantning bredde til at skabe afstandsstykker. Opbygge anden siden af formularen med bender board og stave, sætte afstandsstykker inde i formularen for at holde en ensartet bredde. Bruge en tømrer niveau til at sikre formularens øverste kant er niveau, før du knytter den anden bord til indsatserne.

Hælde og efterbehandling af Cement

•Pour en pose tørt cement til trillebør eller balje. Tilsæt vand efterhånden til cement, omrøring det med en skovl. Cement blandes bør grundigt fugtig og lidt stiv, ikke vandig. Tilføje farve på dette tidspunkt, hvis det ønskes, med det samme beløb i hver batch af cement for at bevare ensartede farver.

•Shovel cement blandes ind i formen, at skubbe det til at udfylde eventuelle brud. Gøre flere partier af cement, som skulle fylde hele formularen.

•Anvend en float værktøj til niveau og glat toppen af kantning. Køre en kantning værktøj langs fronten og tilbage kanter at runde dem, giver en glattere udseende og for at forhindre flisning. Skære en groove på tværs af toppen af kantning fra front til bag med en scoring værktøj hver 4 fødder for at hjælpe kontrol revner.

•Brush på en akryl cement sealer. Eller vand kur kantning af dug det med jævne mellemrum med en slange og sprøjten, at lade cementen tørre langsomt i fem til syv dage.

•Tag former efter en uge og opfyldning med jord op til kantning på begge sider.

Tips & advarsler

  • Bruge en cement forblandinger, der indeholder cementen og aggregater sammen, så du ikke behøver at købe og måle separat ingredienser. Spray cement fra dine værktøjer mellem partier inden det hærder. Hvis temperaturerne er varme, dække kantning med en presenning eller plastfolie til langsom fordampning.
  • Brug handsker og en støvmaske, når du arbejder med tørt cement blandes. For at undgå skade, er øjenbeskyttelse stærkt anbefales når arbejder med cement og savning boards.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com