Egetræer med spansk mos

February 20

Spansk moss forhæng sin lange, sølvglinsende vækst fra toppen af bred og statelige live oak træer, opkaldt efter deres levetid og udholdenhed under koldt vejr. Spansk moss,---der ikke er faktisk en mos, men en angiosperm vækst---vokser egetræer uden at påberåbe sig deres næringsstoffer. Du kan finde oaks draperet i spansk mos i det sydøstlige USA fra Virginia til Georgien til Texas; mos også forekommer i de vestindiske øer og Central- og Sydamerika, hvor der er en sæsonåben, varmt og fugtigt klima og veldrænet jord.

Sydlige Live Oak

Sprawling sydlige live oak træer overalt i Savannah, Georgia, er draperet i blød og sølvfarvede spansk mos. Georgiens stat træ er live oak, og den sydlige live oak---med sin lange, næsten helt vandrette grene---gør det skiller sig ud som et ikon i den sydlige delstat. Den sydlige live oak vokser mange divergerende grene og gafler, som er ideelle steder for spansk mos til at hænge og blive hængende. En gigantisk skygge træ med stedsegrønne blade, en typisk sydlige live oak---dyrkes i et åbent felt eller park---kan nå 50 feet (15 meter) i højde, men kan spænde over næsten 49 fod (50 meter) brede.

Live Oak i Florida

På Floridas egetræer, klumper af spansk mos hvile på lemmerne. Nogle fugle lander på dynger af spansk mos til foder på insekter, der lever inde i moss. Ifølge University of Florida IFAS landbruget udvidelse værdi Floridians og gartnere af spansk mos på egetræer til hvordan mos giver næring for dyrelivet. Flagermus, såsom den nordlige gule bat, reden inde de mossy bunker; fugle som gul - throated Løvsanger også finde boliger inde mos.

Oaks i Argentina

Plaza Mayor, en central plads i Buenos Aires, Argentina, er fyldt med gigantiske lav-gren egetræer dyngvåd i spansk mos. Parken er også fyldt med snoede linden træer og andre blomstrende træer, men spansk mos vokser rampantly på live oak tree strakt ud arme. Nogle "stor oaks"---et andet navn for live oak---kan nå 650 fod i omkreds. Fugtig, fugtige somre og milde til cool vintre og efterår holde spansk mos vokser sundt på de 100 år gamle Ege hele året rundt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com