Hydroponiske Grow Lights sammenligning

June 7

Belysning muligheder for Hydroponiske voksende er varierede, og ofte en kombination af pærer er påkrævet. Hvis det gøres effektivt, er kombination lighting en fantastisk måde at dyrke planter hurtigt og effektivt.

Højtryks natrium lys

HPS lys er meget effektive pærer til indendørs dyrkning. De producere en høj watt pr pære og har lange levetider. De udsender en orange-røde glød, der udløser blomstring og spirende cyklusser. Lysene er ofte kombineret med blå metalhalogen pærer, der anvendes i den sætteplante fase.

Fluorescerende vokse lyser

Disse pærer er nyttige for at få stiklinger startede. De er energieffektive og producerer ikke meget varme. Nogle pærer fremme blomstring, mens andre fremme vækst, hvilket gør dem en alsidig lyskilde. De kan være pladskrævende.

Lysemitterende dioder

Lysemitterende dioder, eller lysdioder, tilbyder lav varmeydelse og lavt energiforbrug og har lange levetider. De har tilføjet muligheden for at ændre farve passer til det lysspektrum, som planten har brug for på ethvert givet tidspunkt. De er stadig forholdsvis dyrt.

Metal halogenider

Disse er meget effektive til at hjælpe plantevækst. De udsender et blåt lys og er de bedste lys som en primære lyskilde. De har en god levetid, men er dyre at etablere, og driftsomkostningerne er høj. De skal bruges sammen med løg, der producerer rød-orange lys for plantens blomstrende cyklus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com