Hvad er de lille hvide Bugs på min Jade plante?

June 8

Lille, hvide mealybugs er berygtet fjender af jade planten, der påvirker selv planter, der har været sund i år. Mealybugs kan genkendes på de lille hvide eller grå insekter eller de bløde hvide ovisacs, der holder insekt æg.

Hånd fjernelse

Fjerne mealybugs i hånden, hvis angreb er lys. Brug en straight pin til at fjerne hver mealybug eller ovisac. Særlig opmærksomhed til den mealybug foretrukne skjulesteder--tidspunkt af stilke og blade og på undersiden af bladene.

Sprit

Dyp en vatpind i sprit, og derefter bruge den vædet vatpind fjerne mealy fejl eller de cottony ovisacs. Bruge svaber sparsomt, da for meget sprit kan beskadige jade anlægget.

Store parasitære

For et stort angreb, skal du placere jade anlægget i en plasticpose eller stor container. Sætte en pest strip i sæk eller beholder og forsegle toppen. Forlade skadedyr strip i pose i 24 timer. Insekticid sæbe eller systemiske insekticider kan også være nyttige i at fjerne mealy fejl. Bruge alle typer af insekticider nøje overensstemmelse med anvisningerne på etiketten, som jade planter er følsomme over for visse kemikalier.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com