Ting ikke at glemme, når man bevæger sig ind i din førsteplads

June 9

Ting ikke at glemme, når man bevæger sig ind i din førsteplads

Flytte ind i din første sted er en spændende oplevelse. Uanset om du flytter ind i en lejlighed eller et hus, vil den nye følelse af uafhængighed har du transformere dit liv. Men med denne nye frihed og uafhængighed kommer ekstra ansvar. For at foretage en jævn overgang til din nye sted, skal du håndtere en bred vifte af vigtige ordrer i business før og efter du flytter.

Hjælpeprogrammer

Kontakt din lokale forsyningsselskaber. Du skal oprette en ny konto med vand og elselskaber, hvis du flytter til din første sted. Holde deres kontaktoplysninger på et iøjnefaldende sted, så du kan underrette dem om eventuelle problemer, hvis de opstår. Hvis du ønsker en fastnet telefon eller en internetforbindelse, vil du også nødt til at konfigurere en ny konto eller underrette dem om hvor du flytter til således at de kan servicere din anmodning.

Circuit Breaker

Ved, hvor afbryderknappen i dit nye sted. Hvis din elektricitet går og du ved ikke, hvor det er vil det være svært at finde den i mørke. Du bør sætte dig med mærkning på circuit breaker box så at du ved, hvilke breakers kontrollere hvert afsnit af dit sted.

Udlejer

Hvis du lejer din første plads, Sørg for, at du opretholde et samarbejde med din udlejer. Du skal have din udlejer telefonnummer og e-mail-adresse i tilfælde af en nødsituation eller for simple spørgsmål eller problemer du måtte have. Du bør også have indgående kendskab til alle regler fastsat i din leasingaftale. Hvis din første plads er et hus, Sørg for at du ved når din mortgage betalinger er forfaldne hver måned til at sikre, at du ikke bliver kriminel på nogen af dine betalinger.

Sikkerhedsforanstaltninger

Få en nødsituation eller førstehjælp kit og sætte det i en central placering, hvor alle i Parlamentet kan komme til det hurtigt. Du bør også sørge for, du installerer røgalarmer i dit sted, hvis der ikke er nogen, og hvis du allerede har røgalarmer Sørg for de er i fuld funktionsdygtig stand. Har et sæt af generelle husholdning værktøjer, hvis du har at gøre improviserede reparationer.

Låse

Ændre dine låse mens du bevæger dig ind i din første sted, især hvis det ikke er et nyt hus. Hvis nøgler flyder rundt der passer i nøglehuller til dit hus, kunne du vinden med at blive offer for tyveri. At sikre du får tilladelse fra din udlejer til at ændre låsene, hvis du lejer, eller Spørg din udlejer, hvis hun vil ændre låsene for dig.

Adresse

På vej ind i din første sted, bør du besøge dit lokale posthus og anmode om en adresseændring af. Hvis du har kreditorerne som telefonen eller kabel virksomheder, underrette dem om din nye sted samt adresse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com