Sådan Control mug i dit hjem

June 9

Sådan Control mug i dit hjem

De fleste skimmelsvamp udgør ingen trussel mod mennesker. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er svampesporer overalt. Faktisk er mirakel antibiotikum af 1900-tallet, Penicillin, en mug derivat. Nogle skimmelsvampe kan dog producere høfeber-lignende allergiske reaktioner og dermatitis. Væksten kan være grimme og ildelugtende. Da mug er en stor agent for tænderne, vil det spise væk noget, som det vokser på. Men tage hjertet, er der flere skridt du kan tage for at kontrollere mug i dit hjem.

Instruktioner

•IDENTIFY at du har en støbeform problem. En muggen lugt er god indikator. Du kan ofte se koncentrationer af sporer, der vises som klynger af små sorte specs. Hvide økologisk tråde er en anelse. Kig langs overflader hvor varm fugtig luft kan kondensere på en kold ydervæg. Køkkener, badeværelser og vaskerier er gode steder at søge efter mug. Undgå tæpper disse områder.

•Betjen din hjemmets fugtighed til mellem 40 og 60 procent. Svampesporer skal fugt til at begynde voksende. En utæt tag, siver kælder eller samlet høj fugt er perfekte omgivelser for formerings forme. Hvis sporerne bosætte sig på træ, tapet, loft flise, tæppe, organisk isolering eller tør væg, kan blot spor af vand forårsage sporerne til at vokse. Stop alle vand lækager. Reparation lofter, VVS og revner i væggen. Øge luftcirkulation især langs ydervægge ved at flytte store genstande som dressers et par inches væk. Hvis dine tæpper bør blive våd, ren og tør dem hurtigt.

•Forøgelse cirkulation af luften i dit hjem ved at installere udsugnings i badeværelser, køkkener, vaskerier og kviste. Isolering vil begrænse muligheden for kondens som varme inde luft møder kølige udeluft.

•Hvis du finde et stort problem med mug, du kan kalde en professionel for at rydde op, men hvis du er nødt til at gøre det selv tage skridt til at sikre, at du ikke forværrer problemet ved omrøring op skimmelsporer. Så meget som muligt, forsegle det berørte område fra resten af dit hjem, der dækker kanaler og åbne et vindue for at lade friske luften cirkulere. Sørg for at bære en OSHA (Occupational Safety & Health Administration) godkendte partikel maske, så du ikke indånder sporer. Beskyttelsesbriller og handsker anbefales. Hvis dine møbler er slemt beskadigede, være parat til at skille sig af med den.

•De lagner, håndklæder og lignende kan reddes ved blot at køre dem gennem vaskeri med Borat-baserede vaskemiddel og blegemiddel. Hvis det berørte materiale er gennemtrængelig men ikke let vaskbar--ligesom en madras--bør du overveje at kassere det. Vær sikker på at pose det op omhyggeligt før du kaster den væk for at undgå at sprede sporerne.

•Scrub alle påvirkede overflader med et mildt rengøringsmiddel, såsom vaskeri sæbe. Så gå hen over flader med en opløsning af blegemiddel i varmt vand i forholdet 1:8. Gøre dette op til 3 gange, vente 20 minutter mellem programmer. Endelig gælder en Borat-baseret opvaskemiddel og lad det sidde. Materiale med en porøs overflade måske nødt til at blive kasseret.

Tips & advarsler

  • Bland ikke din blegemiddelopløsning med ammoniak for en smule ekstra rengøring pift, eller du vil frigive giftige chlorgas.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com