Sådan billigt organisere dit hjem

June 9

Sådan billigt organisere dit hjem

Mens organisere dit hjem på et budget kan synes som en udfordrende opgave, kan du oprette en mere funktionel, strømlinet plads med de rigtige værktøjer og nogle kreativitet. Starte dit projekt ved at organisere et værelse på et tidspunkt bevæger sig i hele huset, og afsætter en dag om ugen til at organisere indtil du få arbejdet gjort. Omdanne dit hjem tager arbejde og flid. For at reducere dit projekts indvirkning på din ugentlige budget, der er afsat en lille mængde af penge hver uge til at organisere værktøjer og købe forsyninger gradvist, i stedet for på én gang.

Instruktioner

•IDENTIFY opbevaringsplads i dit hjem. Mange boliger er udstyret med skabe, hylder og andre steder at sætte næsten alt; Du kan dog installere ekstra hylder eller opbevaring muligheder efter behov via huset til at øge dit hjems funktionalitet.

•Throw væk alle elementer, du ikke bruger eller har brug for, såsom gamle mail, aviser og gamle tøj. Give væk anstændig elementer, som du ikke ønsker at velgørenhed eller andre familiemedlemmer. Rengøring ud rod koste ikke dig penge og skaber mere plads i dit hjem for de ting, du ønsker at holde rundt.

•Rengør alle skuffer i dit hjem, holder kun, hvad du har brug for. Organisere hver skuffe til at holde lignende eller specifikke emner. For eksempel, placere alle hår bånd, sløjfer, kamme og børster i en skuffe i badeværelset og placere alle tandbørster, tandpasta, tandtråd og andre lignende varer i en anden skuffe. Rense ud rod i hver skuffe før fylde den med andre varer. Udnytte disse rum sparer dig fra at behøve at købe placeringer og andre opbevaring arrangørerne.

•Sæt elementer, som du vil, men behøver ikke hele tiden i tomme skotøjsæsker. Mærke hver boks, så du ved hvad der er indeni og gemme dem under din seng eller på hylderne i dit skab.

•Brug plast siloer til at gemme større ting, der er for stor til skotøjsæsker. Placere elementerne i garagen eller i skabene, hvis du har tilgængelig plads.

•Find et sted for hvert punkt i dit hjem og holde den der. For eksempel, arrangere køkkenmaskiner på eller under bordplade. Indsamle løse ledninger og binde dem sammen med twist ties. Fil vitale papirarbejde i mærket bokse eller bruge gamle korn-kasser til at gemme magasiner.

Tips & advarsler

  • Købe en ny opbevaringsbeholder hver uge og organisere dine elementer gradvist, hvis du ikke er i stand til at købe alt på en gang.
  • Installere ekstra hylder i hele dit hjem for at gøre plads til flere indretning elementer eller bøger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com