Min tilbagestrømning forebyggelsen er forårsager problemer med min vandvarmer

February 22

Min tilbagestrømning forebyggelsen er forårsager problemer med min vandvarmer

En vandvarmer bruger en række komponenter til at koordinere vandstand, vandtemperaturer og vand pres inden for et lukket system. Tilbagestrømning forebyggelsen fungerer som en af de ansvarlige for vandstand pres kontraventiler. Problemer med en tilbagestrømning forebyggelsen kan forårsage betydelige skader på et hjems vandvarmer og VVS-systemer.

Varmt vandsystemer

Varmt vand opvarmningsanlægget systemer bruger et reservoir tank, et varmeapparat og en vandforsyning til leverer opvarmet vand i et hjem. Reservoir tanke omfatter isolerende materialer, der hjælper med at holde opvarmet vand forsyninger hot. En vandvarmer kræver gas, olie eller el til magten opvarmning enhed. Som koldt vand naturligt falder til bunden af tanken, flytter varme enheder varmt koldt vand fra bunden mens varmt vand op og ud fra toppen af tanken. Kolde vandforsyning rør Angiv reservoir tank fra bunden. Lufttryk og luft temperatur kontrol også vises på den nederste del af kampvognen.

Kontraventiler

En tilbagestrømning forebyggelsen fungerer som en af to check valve enheder placeret i bunden af en vandvarmer. En tilbagestrømning forebyggelsen fungerer sammen med ventilen, der fodrer vand ind i tanken, også kendt som vand feeder ventilen. Tilbagestrømning ventil gør temmelig meget, hvad navnet antyder – det forhindrer vand i at flyde baglæns ind i et hjems vigtigste vandforsyning. Da tilbagestrømning vand kan potentielt forurener et område vandforsyning, kræver nogle kommuner alle varmt vand opvarmningsanlægget systemer til at have en tilbagestrømning forebyggelsen ventil på plads. På nyere model vandvarmere omfatter vandforsyning ventilen en indbygget tilbagestrømning forebyggelsen komponent i stedet for separate ventilerne findes på ældre model apparater.

Vand pres effekter

Både vandet feeder og tilbagestrømning ventiler reagerer på vand pres ændringer i en opvarmningsanlægget system. Vand trykændringer opstår når vandtank niveauet falder under en vis mængde eller vigtigste vandforsyning linje har et fald i trykket. Tank niveauer kan falde i svar til tunge varmt vandforbrug i et hjem. Trykket falder i de vigtigste vandforsyning resultatet fra vakuum effekter forårsaget af aktiviteter uden for hjemmet. Aktiviteter, der forårsager pres dråber omfatter kører haven slanger, pauser i de vigtigste vandlinjen eller brug af et nærliggende vand brandhane.

Termisk udvidelse

Da varmt vandvarmere gøre varmt vand tilgængelige på en løbende, skal opvarmningsanlægget systemer holde vandet varmt til alle tider--selv i tilfælde, hvor lidt at ingen varmt vand anvendes. Dette kræver opvarmningsanlægget systemer til at fyre op når vanddråbe temperaturer under et bestemt punkt. Når vandet varmes op, det udvider sig i massen. Som et resultat, kan vand heater tanke underkastes termisk udvidelse som vand temperatur stigning.

Stigninger i vandets temperatur og masse forårsage stigninger i vandtryk inde i tanken. Når dette sker, kan opvarmningsanlægget systemer, der har ingen tilbagestrømning forebyggelsen udledning overskydende vand til den primære vandlinjen. Systemer, der har tilbagestrømning sikkerhedsventiler kan muligvis se betydelige skader som tank vand overløb ind i et hjem VVS-system og vand-indkøbt apparater. Termisk udvidelse kan også skade vand opvarmningsanlægget selve systemet. Under disse betingelser, kan tilføje en ekspansion tank give et sted for overløb farvande til at gå.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com