House isolering indstillinger

June 11

House isolering indstillinger

Isolerende et hjem er en kompliceret proces. Isolerende et hjem godt betyder, at overveje hver overflade, der er udsat til udvendige miljøer. En vigtig ting at overveje er det miljø, som Parlamentet vil blive udsat for. Overvejende kolde miljøer skal bruge lidt forskellige isolering teknikker end neutral eller varme miljøer. Målet er altid at holde indersiden temperaturen behagelig, som ofte er anderledes end udendørstemperaturen.

Windows

Mange ældre amerikanske hjem har dobbelt - hung windows. Disse er de vinduer, der typisk har en stationær del af vinduet, og en vertikalt glidende del af vinduet. De fleste af disse vinduer har store huller mellem vinduet glidende og spor og skærf, at det sidder i. Dette giver mulighed for en masse varme udveksling mellem den indvendige og udvendige af hjemmet. Derudover var disse Vinduer single-paned glas. I 2010 er mest moderne vinduer af en vandret glidende sort. Tolerancer på hullerne i vinduet sæler er også meget strammere. Desuden er de fleste vinduer installeret på dette tidspunkt dobbelt eller tredobbelt-sprossede. Dobbelt og tredobbelt-sprossede vinduer indeholder mere end én rude, adskilt af en lille lukket rum indeholdende inaktiv gas. Dette nedsætter dramatisk mængden af varmen overføres mellem interiør og eksteriør.

Endelig kan moderne windows kommer med en bred vifte af belægninger. En bestemt sort, kendt som "lav-e" windows har en meget lidt grøn belægning på dem, der drastisk reducerer mængden af infrarød stråling passerer gennem vinduerne. Infrarød stråling er varme.

Weatherstripping

Tætningslister døre og vinduer kan gøre en enorm forskel i mængden af varmen overføres mellem interiør og eksteriør af et hjem. Skum eller gummi isolering bør blive installeret i døren jambs af alle udvendige døre. Derudover kan nederdele eller fejer installation for at dække eventuelle huller mellem døren og gulv. Dette er ikke kun forhindrer kladder i hjemmet, men forhindrer temperatur utætheder mellem interiør og eksteriør.

Mange gamle, vertikalt glidende vinduer har tendens til at lække luft så godt. Selvom ikke meget kan gøres nemt for siderne af vinduet, kan en stribe af skum eller gummi tætningslister på bunden af vinduerne forhindre varme lækager, når vinduet er lukket.

Isolering

Isolering er en af de vigtigste måder at holde varme eller kolde ud af dit hus. Vælge, hvor og hvor meget at isolere er en anden sag. Mange huse er bygget med et minimum af isolering i de udvendige vægge, og nogle (hvis nogen) i loftet. I vægge glasfiber isolering er installeret, men det behøver ikke at være begrænset til udvendige vægge. Vi mister og få varme gennem gulv, vægge, loft, tag, kanalen arbejde, og selv de indvendige vægge ned til jorden. Isolering af gulv, de indvendige vægge, kanalen arbejde og tag spær kan forbedre en husets isolering kapaciteter. Typen af isolering oftest føjet til loftet er løs skum. Denne løs skum er blæst ind i loftet og dækker loftet. Tilføje et par inches til dybden af loft isoleringen kan også gøre vidundere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com