Sådan monteres en Moen badekar hane

June 11

Moen vandhaner kommer typisk i single-håndtag design med en løftestang til at kontrollere varmt og koldt vand. Dette moderne arrangement giver mulighed for lettere temperaturindstilling og nye grænse stop features, der forhindrer skoldning. Vandhanen kræver en særlig ventil er installeret i dit hjem VVS, før det er monteret på din væg. Hvis du ikke har denne ventil, skal du installere det selv eller har en blikkenslager installere det for dig. Når ventilen er installeret, er montering vandhanen temmelig ligetil.

Instruktioner

•Anbring bruseren ventilen så gips guard er flush og niveau med den omgivende mur omkring vandhanen. Flytte det frem eller tilbage efter behov. Stramme bruseren ventilen monteringsskruer. Gips vagt skal være flush til sikre hane er monteret korrekt på væggen.

•Fjern de skruer, der holder gipsen vagt på forsiden af dit brusebad ventil. Denne vagt bruges til at beskytte ventilen, mens drywall er installeret i nærheden af vandhanen. Hvis du ikke monterer en vandhane til en ny bruser ventil, eller garde er allerede blevet fjernet, springe dette trin.

• Skub våbenskjold, som er rund trim pladen, over faucet patron, del under gips vagt. Indsæt gips guard skruer ind i trim plade huller og spænd med uret med en skruetrækker.

•Drej enden af patronen, kaldet stænglen, så den flade side af stænglen står i afløbet. Skub centrale stop og limit stop dele på stilken. Disse er runde knopper, der passer over patronen stilken.

•Fit håndtag adapter på stænglen ved at skrue det på plads med 1/2-inch adapter skruer og en skruetrækker. Ikke alle Moens har en adapter, så springe dette trin, hvis jeres ikke.

•Sæt håndtag til ende af patronen stilken eller adapter, hvis du bruger en adapter. Tråd håndtaget skruen ind i håndtaget skrue montering hullet og spænd med Allen skruenøgle.

•Drej vand på ved at åbne de vigtigste vandledninger og test i håndtaget. Fjern håndtaget og justere grænse stop ved at dreje det venstre eller højre for at få den rette temperatur fra din vandhane.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com