Hvordan man laver en spatel

December 25

For gør-det-selv der kan lide at tage på nye projekter og håndværk, vil gør en spatel og andre køkkenredskaber kaste dig tilbage til kolonitiden, hvor folk skulle bygge eller Fremstil næsten alt. Dette er også et stort projekt for novice Træsektoren. For at gøre en spatel, er træ det bedste materiale, fordi det er robust, men vil ikke ridse din porcelæn og madlavning beklædning. Hele projektet vil tage et par timer at fuldføre.

Instruktioner

•Sæt en plastik eller metal spatel på en blok af træ efter eget valg, som fyr og cedertræ. Spore omridset af plast eller metal spatel på træ-blok med en markør for at oprette en skabelon til følge.

•Sæt træ blok i en tabel vice og klemme ned hver side, forlader skabelonen udsat, hvis du bruger en stiksav. Subsidiært placere trætromme på rulle så skære overflade. Sæt på sikkerhedsbriller og skære langs konturen på træ-blok. Skåret langsomt og forsigtigt, efter skabelonlinjerne.

•Draw to lige linjer på blade af spatel med en markør og lineal for at oprette vokslys. Bore i en slutningen af hver linje med en lille smule at lave en pilot hul for udgangspunkter. Indsæt en Dremel værktøj klinge i én pilot hul og skære, efter den tegnede linje. Gentag på den andre tegnede linje.

•Pick udskæring spatel og manuelt sand til at fjerne enhver splinter og gøre hele overfladen glat. Runde håndtag, hvis det ønskes. Simpelthen vugge sandpapir i den ene hånd og drej klinge frem og tilbage med anden hånden. Sand hele spatel indtil glat.

•Applicer en frakke af mad-safe lak til spatel med en pensel, hvis det ønskes. Tør væk overskydende efter behov med en klud og lad den tørre som producenten anbefaler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com