Hvordan at begynde at male et soveværelse

June 14

Hvordan at begynde at male et soveværelse

Anvende ny maling til et soveværelse er én måde at opfriske det hele udseendet af rummet. Næsten alle kan købe et par dåser af maling og nogle pensler og male et værelse; forberedelse er imidlertid et vigtigt skridt. God forberedelse hjælper med at sikre, at du kan gøre arbejdet med så få komplikationer som muligt og så det ser ud som om en professionel gjorde jobbet.

Instruktioner

•Flyt sengen og alle andre møbler stykker enten til midten af rummet eller ud af værelset helt. Dække møbler, der skal bo på værelse med plast tarps eller plastfolie for at beskytte det fra maling splatters.

•Skabe alle dine maleri forsyninger ind i stuen, placere dem i det hjørne, du vil starte i. Dette omfatter rengøringsmateriel, såsom en spand med sæbevand og rene klude til tilbøjelige til at utilsigtet udslip og drypper.

•Åbn windows til soveværelset til at levere frisk luft. Dække gulvet i drop klude eller tarps at beskytte det fra maling. Tørre vægge med tørt støv klude til at fjerne overflade støv.

•Pour maling primer til din maling rullende pan. Anvende primer med en bøde-medium nap paint roller. Primer hjælper maling holder sig til enhver overflade meget bedre. Tillad primer tørre fuldstændigt. Hvis du gør dette om aftenen, lad det natten over og det skal være helt tørt og klar til lakering i morgen. Skyl den rullende pan, når du er færdig med at fjerne primeren.

•Åbn din kan maling og rør det forsigtigt med en maling omrører. Nu, oprette din stigen og sørg for, at det er robust på gulvet. Når stigen er sikret, sætte på beskyttelsesbriller og hæld maling i paint roller pan. Dyp en pensel i dette og klatre op ad stigen.

•Paint kanten af muren langs loftet og hjørnet ved hjælp af malerpensel. Klatre ned fra stigen og roll paint roller i malingen.

•Drej maling over muren fra det hjørne, oprettelse af en "N" figur og derefter udfylde. Gør det på denne måde hjælper med at forhindre mærkbar rulle mærker. Holde ud, dypning rulle tilbage i rullende gryden når det er nødvendigt, indtil du har dækket mindst en hel væg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com