Hvilken løsning kan du sætte i en damp damper, der vil dræbe mug?

June 15

Vandfordampningsapparater give tiltrængt lettelse for dem, der lider af kronisk tørre øjne, ondt i halsen og åndedrætsbesvær. Men på grund af den måde, de fungerer, vandfordampningsapparater også kan være grobund for skimmelsvamp, hvis ikke renset ordentligt. Flere produkter fungerer godt i at gøre en løsning, der dræber mug i vandfordampningsapparater.

Vand og sæbe

Få så meget af mug og meldug ud af vaporizer før du desinficere det. Du kan gøre dette ved at tage vaporizer ud og rense det grundigt med vand og sæbe eller ved at sætte sæbevand i reservoiret, der dækker dampen og dræn hullerne og ryste voldsomt. Dette vil ikke dræbe formen, men det reducerer antallet af sporer på overflader af delene, vaporizer. Du kan gøre dette en gang om ugen for at forhindre mug vækst fra kommer tilbage, da en ren vaporizer betyder, at der er færre organiske molekyler i vaporizer hvor formen kan fodre.

Syrer

Stoffer med lavere pH niveauer, såsom eddike og citron saft, dræbe skimmel godt. Bland lidt eddike eller citron saft med vand og sætte det i vaporizer reservoir. Dække afløbet og damp hullerne og ryste hårdt. Det nøjagtige forhold mellem løsningen kan varieres. Løsningen vil være mere effektiv, hvis den eddike eller citron saft er mere fremherskende. Ved hjælp af disse agenter er rart, fordi de kan have mindre af en offensiv lugt i forhold til den kemiske lugten af blegemiddel.

Blegemiddel

Efter du har renset reservoir med eddike eller citron saft, fortynde nogle blegemiddel i vandet og følg den samme procedure. Kun bruge dette rensemetode, hvis din vaporizer er lavet af ikke-porøse materialer, fordi blegemiddel er vandbaseret og kan skabe et miljø for skimmel, hvis vandet i blegemiddel forbliver i porerne.

Overvejelser

Skimmelsvampe trives i fugtige miljøer. Således, uanset hvilken løsning du lægger i vaporizer til at rense det, Sørg for at vaporizer har en chance for at tørre ud, før du betjener det igen. Tør overskydende fugt off damp enhed og ud af reservoiret med papirhåndklæder og lad lufttørre. Da rengøring en vaporizer betyder at blive udsat for både skimmelsporer og kemiske agenser eller syrer, bruge beskyttelseshandsker og en ansigtsmaske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com