Den hurtigst voksende blomstrende vin

June 19

Den hurtigst voksende blomstrende vin

Flerårig vinstokke live i mange år med ordentlig pleje og vokse kraftigt engang etableret. De fleste af dem blomstre i en til to måneder i løbet af vækstsæsonen. Årlige vinstokke skyde fra det øjeblik de er plantet i foråret og blomstrer det meste af sæsonen. De kan selv sår, vender tilbage år efter år uden din hjælp. Ellers, plante vinstokke i årlige hvert år fra frø.

Hurtigst voksende flerårige vin

Sølv fleece (Polygonum aubertii) er en af de hurtigst voksende flerårige vinstokke, nåede 20 fod i en sæson. Denne plante har små, lyse-grønne blade og klynger af lacy hvide til grønne blomster i det tidlige efterår når mange andre vinstokke svindende. Det har brug for fuld sol til at trives, men tolererer en række jordbundstyper og bykørsel. Beskære det tilbage i foråret til 12 inches over jorden til at styre sin vækst.

Andre hurtigtvoksende flerårig vinstokke

Clematis er langsomme til at blive etableret, men det tager ud efter to eller tre år, vokser 10 til 20 fødder hvert år. Sommer sorter producere store, eksotiske blomster. Efterår-blomstrende sorter, såsom søde efteråret clematis, vokse mest energisk og producere duftende, cremet blomster i August eller September. Trompet-creeper (Campsis radicans) tager også et par år til at blive etableret, men er en energisk avleren. Det vokser 20 til 30 fod hvert år og kræver en stærk støtte til sin tunge vinstokke. Det producerer gul, orange eller næsten røde trompet-formet blomstrer det meste af sommeren. Blomstrer er uimodståelig for sommerfugle og kolibrier. Hjorte og kaniner nyder gumlede på ømme unge vinstokke. Dække dem med en cloche eller omringe dem med et ståltrådshegn, indtil de er ældre.

Hurtigst voksende årlige vin

Hyacinth bønner vin (hjelmbønne purpureus) er en hurtigt voksende årlige vinstok, der vokser 10 til 30 fødder i én sæson. Dens store, grønne blade opsluge helt strukturer, hvilket gør det til en god hemmelig raster. Anlægget producerer hvide eller lilla blomster i sommeren gennem fall, efterfulgt af spiselige bælg.

Andre hurtigtvoksende årlige vinstokke

Kop og underkop vinstokke (Cobaea scandens) også vokse kraftigt, at nå 15 til 25 fod lang i én sæson. Planterne producere lilla eller lavendel kop-formede blomster beliggende i saucerlike blade. Morgen herligheder (Ipomoea purpurea) hurtigt sejlgarn 10 fødder op espalier og producere store, runde blomster i lilla, pink, hvid og blå. Prøv efterfølgende nasturtium i ampler eller scrambling langs jorden. Disse vining planter vokse op til 10 fod lang og producere lyse, spiselige gule, orange eller røde blomster og røde blade.

Overvejelser

Frø af mange årlige vinstokkene har en hård belægning, som bremser spiring. Sættetid nasturtium, formiddag herlighed og hyacinth bønne frø i varmt vand i flere timer før plantning. Alle vinstokke diskuteret ovenfor skal have fuld sol til at trives. Plant dem i veldrænet, frugtbar jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com