Sådan flyttes et Pecan træ sikkert

June 21

Pecan træer er ikke kun dejlig og frugtbærende, de giver fremragende skygge. Ofte, er pecan træer plantet i jorden, eller købt mens stadig lille plante planteskoler. Pecan træer kan også købes i en moden fase, men. Flytte etablerede træer er generelt et dyrt foretagende, så det er vigtigt at være omhyggelig med flytning og flytning af træet for at stimulere vækst og beskytte integriteten af træet.

Instruktioner

•Vælg en ny placering til det træ, der er tilberedt med næringsrig jord. Helst du flytte et modne træ, er der en risiko for at miste træet, når det er overført. Kvælstof er afgørende for jorden at stimulere trævækst. Når træet er flyttet, skal du være påpasselig med gødning i månederne efter overførslen.

•Prune træet for at forberede chokket over at blive flyttet. Du kan vælge at skære væk alle lemmer fra træet eller blot pare tilbage størstedelen af lemmerne. Når træet er flyttet, vil du miste nogle af rodsystemet. Beskæring tilbage træet kan rødderne til korrekt støtte træet, mens det er ved at blive flyttet.

•Dig ud af træ fra jorden, være omhyggelig med at gøre så lidt skade på rodsystem som muligt. For meget store træer, skal du muligvis professionelt udstyr til mekanisk løsne jorden, udrydde træet og løft det for transport.

•Forbered at opleve nogle niveau af "transplantation chok." Det er næsten uundgåeligt, når omplantning enhver modne træ fra én placering til en anden. Virkningerne af denne chok kan være en enkel standse pecan produktion eller en komplet død af træet. Virkningerne af dette kan minimeres med tilstrækkelig vanding og beskæring.

• Giv træet masser af vand umiddelbart efter det er plantet. Dette vil bidrage til at mindske effekten af transplantation chok. Så vigtigt hvor meget vand til at give dit træ er hvor de skal give det. Oprette en cirkulær runde af snavs eller jord, kaldet en berm rundt i bunden af træet. Hæld vand inde i denne mound at sikre vand opsuger ned i jorden og hydrater rodsystemet uden at køre til de omkringliggende områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com