Min Kornblomst plante bliver spist af rådyr

June 21

Min Kornblomst plante bliver spist af rådyr

Kornblomstblade er opført som en flerårig plante af begrænsede appel til hjorte af Nebraska Universitet. Dog kan græsning hjorte stadig beskadige den. Situationen ofte forekommer i landdistrikter og forstæder indstillinger hvor naturlige hjorte levested er i umiddelbar nærhed af haver og boliger. Bortset fra rådyr fra haven med hegn eller anvende repellanter er ofte de eneste muligheder til rådighed for gartnere. Hvilken metode fungerer bedst, afhænger af omstændighederne og hvordan desensibiliserede til menneskelig kontakt hjorte er blevet.

Midlertidig elhegn

El-hegn er almindeligt bygget med to ledninger monteret på træ, metal eller glasfiber indlæg omslutter haven. Ledningerne er fastgjort til et hegn oplader, der giver en stærk nok til at forårsage ubehag netspændingen men ikke stærk nok til at skade dyr. Laderen kan være batteri, sol eller elektrisk drevne. Hænge aluminiumsfolie fra ledninger til at kontakte hjorte, der har lært at kravle mellem eller under ledningerne. Det midlertidige hegn kan taget ned i slutningen af vækstsæsonen og opbevares indtil næste år.

Permanente hegn

Faste hegn er også elektrificeret men er almindeligt bygget med flere ledninger monteret til fastmonterede træ eller stål indlæg. Streng seks ledninger fordelt hver 10 inches lodret. Tilslut hver anden ledning til den positive side af hegnet oplader med andre ledninger forbundet til den negative terminal af opladeren. Afhængig af sneforhold kan hegnet kræver vedligeholdelse hvert forår.

Naturlige afskrækningsmidler

Nogen duft, der er unaturligt at det omkringliggende kan modvirke hjorte. Nogle fælles repellanter indeholder sæbe; animalsk affald, især hund eller kat affald; og menneskehår. Binde elementerne i en mesh pose og hænge på indlæg eller pæle i hele haven. Ændre frastødende, hvis hjorte blive vænne til duften og begynder at ignorere indsatsen.

Kommercielle frastødende

Mange af de kommercielle afskrækningsmidler arbejde på smag snarere end lugt princippet om de naturlige afskrækningsmidler. Spray de kommercielle afskrækningsmidler på den nye vækst i haven efter fabrikantens anvisninger. Anvende en anden frakke af spray hver måned, eller når Regnen vasker frastødende fra de haveplanter. De kommercielle afskrækningsmidler også er effektive på kaniner og andre vilde dyr, der kan give næring til haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com