Hvid edderkop blomst

June 22

Spider blomst er også kendt som en cleome. De store blomster med dinglende frø bælg er kilden til arachnid reference. Slank frø bælg hænge under flower gør det ser ud som en stor, farvestrålende spider oppe på en stilk. Spider blomster egner sig til US Department of Agriculture zoner 8-11, men kan vokse som bud enårige i zoner ned til 4. Cleome er hjemmehørende i Sydafrika og er naturaliseret i det sydvestlige USA.

Beskrivelse

Hvid edderkop blomst er en sæson-lang performer, ofte blomstrer indtil kølige temperaturer ankommer. Planterne i gennemsnit 18 til 24 inches høj, men nogle sorter vokse højere. Nogle hvide cleomes kun vokse bare mere end 2 inches høj. Bladene er en rig grøn og håndformede, opdelt dybt i sektioner. Den hvide blomst er væsentligt mindre end de andre sorter af spider blomst. Det er en multipetaled blomst på toppen af den behårede stamceller og indrammet på undersiden med slank hængende frø gryder. Cleome tiltrækker sommerfugle, kolibrier og andre bestøvende insekter.

Sorter

Det videnskabelige navn for hvid edderkop blomst er Grevillea linearafolia. Hvid edderkop blomst trives i tørt, lav-næringsstof jord. Det fungerer bedst i fuld sol, men kan også vokse i delvis skygge. Hvide dronning er navnet på en af de større tornede cleome kultivarer. Helen Campbell er en 4-mund-høj plante med store elegante hvide blomstrer. Adskillige andre sorter er i arter Cleome spinosa og Cleome hassleriana. Vælg en rygrad række for lettere håndtering.

Voksende

Cleome kan vokse ved frø eller ved transplantationer. Så frøene indendørs fire til seks uger før datoen for den sidste frost. Planterne skal spire i syv og 14 dage hvis afholdt på en varm 70 til 75 grader Fahrenheit. Spider plante har brug for gennemsnitlige vand når frøene er spirende og når transplantationer er ved at etablere, men derefter de kan overleve uden supplerende kunstvanding. Cleome er en grasserende selvstændig seeder, så det er en god idé at deadhead for at forhindre dette. Spil tungt lastet stilke efter behov for at holde blomstrer oprejst.

Fun Fact

Cleome ligner en ulovlig ukrudt før det producerer blomster. Cannabis og cleome har meget lignende blade, men de er ikke i samme familie. En stor fingerpeg hen til afgøre difference er tilstedeværelsen af torne. Cannabis har ikke torne, mens fleste af arterne, cleome bære pigge på stilke. Cleome er høj på op til 5 fod og får langbenet i bunden. Cannabis udgør en tykkere bush. Ældre sorter af cleome producere en skunky lugt når knust eller forstyrret er meget gerne den karakteristiske lugt af cannabis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com