Hvordan man kan skære kulturperler marmor

January 10

Kulturperler marmor er en blanding af polyester harpiks og marmor støv, der er støbt ind brusepaneler, bordplader, badeværelse forfængelighed toppe, badeværelse dræn og meget mere. Kulturperler marmor har en meget hård overflade, men skader nemt og kan være svært at skære, hvis de korrekte procedurer ikke følges. Den glatte færdige overflade har udseendet af ægte marmor og skal beskyttes mod ridser eller skader under opskæring. En skarp kniv og den korrekte mængde pres med en roterende så er vigtigt at gøre et rent snit.

Instruktioner

•Measure den kulturperler marmor omhyggeligt med en værftet stick og mærke hvor man kan skære på den ufærdige tilbage af stykket med en blyant.

•Beskyt din kulturperler marmor stykke færdige overflade. Dække enten den færdige overflade af kulturperler marmor eller arbejde bænken hvor du lå stykke til at skære med blød klud som et tæppe eller håndklæder.

•Drej kulturperler marmor stykke med den færdige overflade nedad. Kulturperler marmor hård overflade kan være svært at skære igennem og kan flytte eller glide under opskæring. Sikre den kulturperler marmor tæt til filebænk med skruestik greb eller klemmer til at undgå skred samtidig gøre et snit.

•Anvend en rotary så med en murværk kniv til at skære den kulturperler marmor. Tving ikke så gennem den marmor stykke. Guide så langs blyanten skære linje. Bremse, når du kommer tæt på slutningen af snit sikrer et rent snit og undgå en laset kant.

•Brug sandpapir til at slibe de skarpe kanter af snittet. Brug pleje ikke at slibe nogen del af den færdige overflade til at undgå at beskadige finish. Konsultere producentens anvisninger til korrekt sandkorn sandpapir til at bruge på den kulturperler marmor.

Tips & advarsler

  • Før skæring kulturperler marmor, dobbelt - og triple-check dine målinger. En forkert klip på din marmor stykke betyder, at erstatte en dyre panel eller forfængelighed top. Dobbelttjek også at den kulturperler marmor stykke er sikre nok ikke at glide og forårsage et dårligt snit.
  • Bære sikkerhedsbriller, en respirator og handsker når skæring eller slibning kulturperler marmor. Skære kulturperler marmor med en kedelig savklinge kan forårsage opsplitning eller skår i kanten. Brug en skarp kniv, når skære kulturperler marmor og holde en ekstra nye murværk klinge tilgængelige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com