Hvordan en kælderen oversvømmelse med en omkreds Drain System & Sump Pit?

June 23

Hvordan en kælderen oversvømmelse med en omkreds Drain System & Sump Pit?

Kældre og crawlspaces er sårbare over for infiltrerer fugt fra en række kilder. Installere en perimeter afløb og en sump pit i dit hjem kan ikke helt forhindre vand pyntelisterne rum under dit hjem. Kraftig regn kan overvælde systemer designet til at forhindre vand i at fylde din kælder eller forårsage vand at infiltrere fra nedenunder dit hjem.

Kraftig regn

Vand fra en usædvanlig kraftig regn kan indtaste din kælder på flere forskellige måder. Tilstoppede eller beskadigede tagrender kan dumpe store mængder af vand ved siden af dit hus, der kan trænge ind i din kælder. Regelmæssigt kontrollere dine tagrender for forhindringer eller skade at holde dette i at ske. Kraftige regnskyl kan også hæve højden af vandspejlet i jorden omkring dit hjem. Disse betingelser kan grundvandet under dit hjem omgå din perimeter drænsystem og infiltrere din kælder.

Vand tabel

Hvis tabellen vand omkring dit hjem er naturligvis tæt på overfladen, kan selv beskedne mængder af regn tvinge vand ind i din kælder gennem gulvet. Hvis du har en crawlspace med en snavs ordet kan du begrænse vandskade ved hjælp af en dampspærre. Denne barriere er en plastfolie, der forhindrer fugt i at beskadige strukturen af dit hjem. Vand kan infiltrere færdige kældre igennem beton, selv om der er nogen skade. Anvende et konkret sealer på gulv og vægge vil hjælpe med at forhindre vand fra gennemtrængende din kælder fra grundvandet.

Tilstoppede afløb

Over tid, kan din perimeter afløbssystem tilstoppe med snavs, så vand strømme ind i din kælder. Dette snavs kan også blokere din sump pumpe, at holde det fra at flytte gennem afløbssystemet. Hvis du har mistanke om, at linjerne dræning omkring dit hjem er tilstoppet, grave en lille hul i begyndelsen af afløb linje. Hæld vand i starten af linjen afløb, og overvåge slutningen af linjen for at se om snavs kommer med vandet. Du kan rydde nogle mindre blokeringer ved rødmen linjen med vand eller ved hjælp af en VVS-slange. Over tid dræn kan linjerne svække, forårsager en del af røret til at kollapse. Dette niveau af skader vil kræve du til at udgrave og erstatte hele afløb linje.

Foundation skader

Over tid kan de kræfter, der handler på din foundation forårsage revner i fundamentet vægge eller dine kælderetage, der vil tillade vand at sive ind i din kælder gennem revner. Udfyld eventuelle revner, du finder i din kælder, og Anvend en sealer for at holde vandet i at infiltrere din kælder under kraftig regn. Undgå at plante store træer i nærheden af dit hjem og dens omkreds dræning linjer. Dette vil forhindre dræning problemer som følge af tilstoppede linjer og foundation skader.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com