Hvordan til at omprogrammere en Genie Garage døråbner

June 24

Genie garage døråbnere tilbyder sikkerhed og sikkerhed. De har teknologien til at ændre Dørkoden med hver brug og automatisk stoppe hvis døren kommer i kontakt med et objekt. Det er en trøst for brugere at kende deres kode ikke kan blive fanget af nogen, forlader ejendom ubeskyttet. Selv med disse bekvemmeligheder, vil der være tidspunkter hvor du får brug for til at omprogrammere din enhed. Omprogrammering fjernbetjeningen er ligesom reboote en computer, som du clearing ud af noget, der kan blokere dit signal.

Instruktioner

•Åbn dækslet af dit tastatur og åbne til en halv-vejs position. Nu samtidigt tryk på og hold PROG knapperne og nummer 8 og åbne låget helt. Hvis det gøres korrekt, vil du se den indikator lys blinker én gang nu kan du lukke dækslet og begynde at omprogrammere din Genie garageport.

•Tryk på numrene 3, 5 og 7 efter åbning fjernbetjeningen dække fuldt ud. Tryk derefter på knappen PROG og indikatoren blinker to gange.

• Luk låget og tryk på Learn-kode-knappen og på dette tidspunkt du vil se LED-blitzen Åbn dækslet, når du ser flash.

• Indtast den PIN-kode (dette kan være op til 8 numre) og tryk på knappen Send 4 på hinanden følgende gange eller indtil du ser garage døren åbnes. Når dette sker, har du med succes omprogrammerede din Genie oplukker til din garage. Af sikkerhedsmæssige årsager, forblive i synet af garageport åbning og lukning for at sikre ingen objekter eller børn er i nærheden af døren, mens det er i drift.

•Tilføj en anden kode hvis du har mere end én garageport åbner dækslet helt, angive din pinkode og tryk tre gange på PROG. Indtast antallet af døre du ønsker at programmere og tryk på PROG. Luk dækslet til programmeringen er fuldført.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com