Hvordan til at skære ned et sølv ahorn træ

June 25

Sølv ahorn vokser oprejst og spredes på kronen. Kronen kan være 30 til 50 fod bred og højden af træet kan nå op til 65 fødder. Hvis du vil fjerne en fuld vokset sølv ahorn, ville det være klogere at kalde en professionel træ flyttefirma end at prøve det selv. Hvis din sølv ahorn er stadig ung og forholdsvis små, er det imidlertid muligt at forsøge at fjerne dig selv.

Instruktioner

•Observe området omkring sølv ahorn træet til at bestemme, hvor du vil træet til at falde. Hvis det skæve, skal du tillader træet at forelske sig i retningen. Kigge efter nogen hængende grene, der kunne falde som træet falder. Også kontrollere for at se, hvis træet er udhuling. Hvis et træ er hule, er det bedst at kalde fagfolk for at fjerne den.

•Anvend en motorsav til at skære i sølv ahorn træstamme, omkring 3 fod fra jorden. Gøre cut med en 90-graders vinkel ca 1/4 af vejen igennem træstamme. Denne nedskæring bør være placeret i den retning du ønsker sølv ahorn træet til at falde.

•Flyt til siden af træet overfor de klip du lige lavet. Begynd at skære i en 90-graders vinkel omkring 2 inches højere end den første snit. Fortsætte skæring, indtil sølv ahorn træet begynder at falde. Når træet begynder at falde, holde op med at skære og flytte væk.

•Tag grene fra træ starter fra bunden af kronen og arbejder dig vej. Skær træstamme i håndterbare, bevægelige stykker.

Tips & advarsler

  • Altid være på klar på, hvad der foregår omkring dig mens du er gennemskæring ned en sølv ahorn træ. Skære ned i et træ er farlige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com