Sådan Fix en tørretumbler kanalen til et tag

June 28

Sådan Fix en tørretumbler kanalen til et tag

Varm luft i din tørretumbler udgange via en kanal placeret på bagsiden af tørretumbleren, som typisk strækker sig til en udgangsstedet i dit hjem til at frigive den varme luft. Fastsættelse eller vedlægge en tørretumbler kanalen til et tag er en god løsning, hvis den varme luft ikke kan være udluftes gennem en væg. Du kan lave din tørretumbler kanalen til dit tag dig selv og spare udgifterne til leje en professionel til at gøre installationen arbejde for dig.

Instruktioner

•Indstil placeringen af din tørretumbler kanalen. Bruge en tape foranstaltning for foranstaltning afstanden fra kanten af dit hjem til din tørretumbler. Måle afstanden indad fra dit tag til din tørretumbler. Bruge et bor til at bore et hul for at markere det sted, hvor du vil installere kanalen. Indsæt en bøjle gennem hullet, således at den ene ende af bøjlen trænger ind på loftet, så du kan finde hullet let senere på.

•Drill et hul gennem loftet i det rum, der indeholder tørretumbleren. Hullet bør køre parallelt med loftsrum hul og være omkring 5 inches fra væggen hvor din tørretumbler er placeret.

•Measure din tørretumbler duct aftræk, og derefter måle og markere et hul i dit loft til at passe måling. Skære et cirkelformet hul i loftet med en bi-metal hulsav. Skære en parallel hul i taget med de samme målinger med din bi-metal hulsav.

•Measure din kanal, som typisk leveres i længder af 5 fødder, og skære gaffatape til at passe med tin snips. Vedhæfte nogen albuer, som skulle passe kanalen omkring forhindringer. Krympe-, eller skubbe i sømmen enderne af din kanal og passe slutningen af albuerne over din gaffatape til at fastgøre dem krympede ender.

•Sæt ene ende af kanalen til aluminium rør på bagsiden af din tørretumbler med gaffatape klemmer. Feed kanalen gennem de tidligere skåret huller og gennem taget. Tape gaffatape sømmene sammen med metalfolie tape. Bruge metal eller plast rør stropper til tillægger væggene i kanalen.

•Når ende af kanalen gennem taget. Du kan nu passe et tag udluftning hætte til slutningen af kanalen.

Tips & advarsler

  • Afstå fra installere en tørretumbler ventilationskanal gennem taget, hvis taget er 25 fod eller mere fra tørretumbleren til at undgå en brandfare.
  • Altid bære beskyttelseshandsker, når du arbejder med hånd og magt værktøjer til at undgå skade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com