Hvordan du udskifter en mursten gårdhave

June 30

Hvordan du udskifter en mursten gårdhave

En mursten gårdhave er hurtig til at sætte på plads, så du kan oprette en smuk brolagte overflade ved hjælp af en bred vifte af tilgængelige mursten farver. Det er også hurtige til at fjerne på grund af sin installation. Mursten terrasser ligger på sand, og sand fylder leddene mellem stenene. Fjerne sand fra leddene samt en enkelt mursten, og du har starten på at fjerne resten, hurtigt og effektivt. Derfra, erstatte overfladen er et simpelt spørgsmål om recompressing sand bunden, derefter placere de nye klodser på plads, at skabe look du ønsker med kun et par timers arbejde.

Instruktioner

•Sweep gårdhave med en push kost hen til ophæve snavs og debris.

•Anvend en haven slange for at fjerne sand fra siderne i en mursten på kanten af terrassen. Grave ned til bunden af mursten med en hakke, fjerne sand fra alle leddene mellem mursten og mursten omkring den.

•Pry mursten fra sin holdning med et brækjern. Bruge den plads, åbnet af den første mursten fjernelse til at lirke op resten af mursten fra gårdhave, efterlod gårdhave sand base.

•Level sand ved at trække en træ afretningslag bord over sand's overflade. Dette vil udfylde eventuelle brud og sænke enhver høje punkter i gårdhaven base. Gå over fladede sandet med en plade vibrator til at komprimere gårdhave base. Med sandet korrekt komprimeret, kan du fjerne de fleste skred i de sten, som anvendes til at konstruere gårdhave overflade.

•Measure bredden og længden af den sand base for gårdhave, Multiplicerer de to sammen for at få areal. Tilføje 10 procent af totalen og købe nok udskiftning mursten for at dække det ændrede beløb.

•Sæt udskiftning mursten på den komprimerede sand foundation med kanterne butted stramt. Start placeringen i et hjørne af terrassen, der ligger mod kanten af en tilstødende struktur, når det er muligt. Placer mursten fra hjørnet til kanten af terrassen. Når det er nødvendigt, skal du skære mursten på en rundsav med en murværk klinge.

•Surround omkredsen af patio mursten med en brolægger kant tilbageholdenhed. Sikre kant tilbageholdenhed på plads med en serie af 10-tommer stål pigge hamret gennem sløjfer i kanten og ned i jorden.

•Pour orientalsk sand over mursten, derefter feje sand i leddene mellem mursten til at fylde dem. Vand ned fyldt leddene med en haveslange til at aktivere sand, hærdning det på plads.

•Dæk gårdhave med en urethan pad, derefter køre plade komprimator over gårdhave til niveau mursten og sørge for, de er sikkert sat ind i den sand base.

•Spread mere sand over klodser til at udfylde den plads, oprettet af jordpakning. Aktivere med vand fra slangen og lad overfladen tørre, før du bruger udskiftning gårdhave.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com