Hvordan til at rense et rum hurtigt

June 30

Hvordan til at rense et rum hurtigt

Telefonen ringer. Din svigermor er på vej til at bringe dig sin søns foretrukne cookies-- og huset er en katastrofe område. Børnene spillede "vrag værelset" her til morgen før skolen, retterne er stablet højt i vasken og stue ligner en Dagpleje center.

Yikes!

I 10 minutter, du kan have dit hus ser præsentabel--du bare have lidt indsigt i rengøring en hurtig værelse. (Disse tips vil komme handy for hverdagens opsamlinger, også.)

Instruktioner

•Rengør kun værelserne du skal. Lukke dørene til soveværelserne, hvis nødvendigt. Afhængigt af layoutet af dit hus, kan du kun nødt til at gøre en hurtig oprydning af to eller tre værelser. Kun bekymre sig om værelserne gæsten vil se i et kort besøg.

Tackle de mest mærkbar job først. Er der en stor bunke af beskidte retter i vasken? Proppe dem i et dishpan og sætte dishpan og andre beskidte gryder og pander i ovnen. Få fat i en tør og hurtigt gøre bordplader.

•Flyt videre til den næste-de fleste-mærkbar job. Levende/vraget værelse? Grib en lille vasketøjskurv for hvert barn og begynde at fylde dem med deres ting-du kan sortere det senere hvis du har brug for. Hurtigt rundt i lokalet og afhente ting. Må ikke bekymre dig om hvad der er under møblerne, medmindre du kan se den.

Få fat i en tør og hurtigt duppes op og spild eller afmærke oven på møblet. Støv med en støvning tørre, men gøre det hurtigt. Glatte puder, grab briller og sætte dem ind i ovnen med de andre retter. Grab køkken/bad aftørre og hoved til badeværelset. Smid håndklæder under vasken, hvis du skal, og gøre en hurtig knalde over vask og vandhaner med tørre. Ditto for toilettet. Må ikke bekymre dig om under sædet; Hun har ingen grund til at løfte den og inspicere under det!

•Indstil hvad der ellers er ude i et almindeligt syn og slippe af med den. Hvis du har tid, få fat i kosten og hurtigt feje op i store stykker. Feje dem ind under gulvtæppet; Du kan slippe af med dem senere.

Tænde et lys og sætte på kaffe. Du måske ønsker at få klædt og kam dit hår på dette punkt.

Tips & advarsler

  • Disse tricks og tips kun fungere, hvis din forventede gæst er ikke specielt nysgerrige.
  • Ikke tænde ovnen!

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com