Instruktioner for blødning linjen olie på en Beckett oliefyr

June 30

En Beckett oliefyr er en oliefyr til beboelse varme applikationer. Selv om termostaten og varme funktioner er alle computerstyrede, skal blødning linje for at fjerne luftbobler gøres manuelt. Luft kan blive fanget i olie linjer af en række årsager, oftest fra ændre en ældre enhed ud til en ny Beckett ovn, eller skiftende ud af oliefilter til en ny. Når en olie linje forbindelse overtrædes, stort set de samme som i bremserør på en bil, luft vil sive ind i linjerne og skal afblødes.

Instruktioner

•Åbn olie linjer at udbuddet brændstof til din Beckett ovn. Blødning formål kun, lukke luft band og lidt åbne lukkeren, som vil blive fundet på forsiden af enheden direkte bag den oliepumpe, der fodrer brænderen. Lukkeren er en flad plade monteret på ydersiden af luft band, og disse bruges både til at regulere frisk luft kommer til brænderen. Begge disse to funktioner vil tilbage til normal, når blødning er fuldført.

•Drej termostaten op så der står væsentligt over stuetemperatur. I det væsentlige, vil du kræver varme. Luk linje spænding switch for at starte den faktiske brænder.

•Start brænder, derefter tryk på knappen "Nulstil" og hold den nede i ca. 15 sekunder, på det tidspunkt et gult lys vil gå og brænderen vil slukke. Slip nulstillingsknappen på dette punkt; det gule lys vil gå ud og brænderen starter igen. Du har nu aktiveret linje-blødningen processen.

•Klik eller tryk reset knappen igen. Det gule lys vil komme og priming sekvens vil indlede. Det vil prime pumpen og bløde linjer af luftbobler. Ovnen vil automatisk bo i denne tilstand for de næste fire minutter.

•Drej ned termostat i slutningen af de fire-minutters interval når du ser, det gule lys slukkes. På dette tidspunkt linjerne vil være bled, og ovnen vil gå ind i normal driftstilstand.

Tips & advarsler

  • Kendskab til kontrolelementer på en Beckett oliefyr er et must når blødning linjerne. Hvis du ikke føler sig trygge med den viden du besidder om systemet, kan du ønsker at kalder i en kvalificeret VVS-tekniker til at udføre denne opgave.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com