Hvordan til at dræbe mug på tæppe Nontoxically

July 4

Hvordan til at dræbe mug på tæppe Nontoxically

Meldug er en type skimmelsvamp, der kan plage fugtige miljøer. Boliger i varmt, fugtigt klima eller med dårlig ventilation kan have mug sporer i vægge og tæppe. Tæppe meldug kan ikke kun discolors tæppe, men også udsende en muggen lugt og udgøre en sundhedsfare. Kemiske meldug killers kan undertiden udgøre lige så betydelig fare for sundheden som meldug selv. Du kan, dog, dræbe mug uden giftige kemikalier til at opfriske dit hjem straks og naturligvis.

Instruktioner

•Spray en svampedræbende løsning. Bland 2 kopper vand med 3 tsk af tea tree olie i din sprayflaske. Tea tree olie, en naturlig fungicid, kan fås på de fleste helsekostforretninger. Ryst løsning kraftigt for at sikre en grundig blanding. Spray er direkte på gulvtæppet meldug indtil gulvtæppet fugtigt at røre.

• Lad det tørre og friske. Den olie opløsning til at sidde på gulvtæppet, og ikke skylle. Løsningen vil dræbe meldug, og den friske duft af tea tree olie også kan hjælpe klar væk den muggen lugt af mug.

•Spot ren med eddike. Brug hvid eddike, hvis du skal rense kun et lille plaster på mildewy tæppe. Den sure karakter af eddike dræber mug sporer og også hjælper med at forhindre, at fremtidige meldug vokser. DAB eddike på meldug stedet indtil tæppe stof er grundigt gennemblødt, og tillade til luft tørre.

•Tag fugt. Køre en affugter i rummet hvor du har mildewy tæppe. Meldug skal fugt til at vokse, og en affugter vil sutte denne fugten ud af luften og skabe et tørt miljø, der er fjendtligt indstillet over for meldug. Kør affugter, indtil meldug har tørret op. Også overveje at køre det som en forebyggende foranstaltning, hvis du bor i områder, der har bestandig tilbøjelige til meldug skadedyrsangreb og fugtigt.

•Rengør gulvtæppet. Brug et tæppe shampooer og en miljøvenlig tæppe shampoo. Dette kan hjælpe med at dræbe og fjerne mug sporer du kan have overset og også kan rense meldug pletter og misfarvning i tæppe stof. Nogle ugiftige shampoo omfatter jord-venlige produkter naturlige tæppe Shampoo, lavet med plante-baserede overfladeaktive stoffer, og syvende Generation Carpet Cleaner, lavet med hydrogenperoxid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com