Hvordan du ændrer filteret til min Kenmore interiør filtreret vand Dispenser

July 4

Hvordan du ændrer filteret til min Kenmore interiør filtreret vand Dispenser

Kenmore filtre er designet til at arbejde kun med Kenmore køleskab vandfiltrering systemer tilsluttet dit vand udlevering enhed. Når filtrene har brug for at ændre, kan ejeren af køleskabet erstatte det med en helt ny. Du vil finde disse filtre på hjem forbedring butikker og isenkræmmere eller bestille et direkte fra Kenmore. Erstatte filteret medfører meget grundlæggende færdigheder, så projektet er egnet til enhver boligejer. Det vil tage ca. 10 minutters gang.

Instruktioner

•Tag caps fra filteret ved at fatte dem mellem tommel- og pegefinger og trække dem. Der er én i hver ende og de er røde i farven.

•Depress Udløsningsmekanismen på forsiden grill af køleskabet. Det er beliggende nær bunden af enheden. Når frigivelsen er trykket, er filteret klar til at blive fjernet. Trække det ud af køleskabet.

•Tag fælles landbrugspolitik ud af filteret. Twist fælles landbrugspolitik til venstre, og trække det ud. Installere fælles landbrugspolitik på de nye filter ved at dreje det til højre på toppen af filteret.

•Skub det nye filter ind i åbningen på grill med bogstaverne opad. Skubbe det tilbage i køleskabet, indtil du hører det snap på plads.

•Bleed luft fra systemet ved at holde en spand under vand dispenser i køleskabet og kørt funktionen vand. Dette hjælper med at forhindre problemer forårsaget af luftbobler bevares i systemet efter installation af en ny filterenhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com