Hvordan man laver gamle gammeldags rosenvand parfume

July 7

Hvordan man laver gamle gammeldags rosenvand parfume

At gøre din egen parfume derhjemme giver dig mulighed for at undgå anvendelse af kemiske agenser, der tør din hud og plette dit tøj. For eksempel, kræver gamle gammeldags rosenvand parfume ikke noget hård ved din hud. Det kræver faktisk kun 100% naturlige ingredienser. At vide hvordan man laver gamle gammeldags rosenvand parfumer giver du til duft din hud uden afhængigt af kommercielle, dyre Eau de cologne.

Instruktioner

•Stuff rosenblade i en bred mund 1 gallon kande. Vælg den mest duftende, frodige og attraktive rosenblade fra en onlinekilde eller blomsterhandler. Alternativt kan du bruge din egen friske blomstrer. Undgå forslået, visne blade.

•Pour de vegetabilske glycerin i kanden. Dette er 100% naturlige og er anvendes til fremstilling af sæbe, lotion, parfume og endda nogle fødevarer. Det kan fås online eller fra håndværk og hobby levering butikker. Det hjælper med at bevare duften af roser samtidig bevare essensen, så det ikke går harsk.

•Mash indholdet af kanden med en kartoffel masher for tre sammenhængende minutter. Mash kronblade i en sludgy papirmasse, blande det med glycerin. Hæld i destilleret vand. Fortsætte mase som du hælder.

•Dæk kande med låg, stramt. Ryst kanden i to minutter. Lad det sidde i to dage i et køligt, mørkt sted.

•Sæt trådnet si over glasskål. Ryst kanden i et minut og derefter hælde det over en si. Sien vil adskille steg papirmasse fra vandets rosenrød.

•Bottle den resulterende steg vand parfume i en 20 til 30 ounce flaske. Tilføje nogle af det til en lille forstøver til at holde i din pung, eller udfylde en rulle tube med løsningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com