Planer for sandkasser

July 8

Planer for sandkasser

Den klassiske sandkasse repræsenterer varmt vejr udendørs sjov for børn rundt om i landet. Mange sandkasser kan konstrueres derhjemme ved hjælp af grundlæggende snedkeri færdigheder. Når de beslutter, hvilken type af sandbox at bygge for dine børn, Spørg dig selv et par spørgsmål om hvor sandkassen bliver placeret, siddepladser muligheder og børns spille stilarter. Alle disse elementer påvirke den type sandkasse bedst egnet til din værftet. Husk på det overordnede mål er at give dine børn med en sikker og komfortabel plads til at bygge slotte i komfort i deres egen baghave.

Simpel sandkasser

Simpel sandkasser kan være store kvadrat eller rektangel pitten færdige med tømmer på alle fire sider. Ifølge webstedet Bob Villa er konstruktion-grade tømmer det bedste valg for at opbygge en enkel, varig sandkasse. Trykimprægneret tømmer anbefales ikke til dette projekt, fordi kemikalier kan være skadeligt for børn. I hjørnerne af en simpel sandkasse design ligge træplader ofte over toppen af kanter at levere indbygget siddepladser. Sørg for at tilføje ekstra træ tandbøjle hjørnet og forebygge rippe fra hinanden.

Sandkasse figurer

En twist på den klassiske simpel sandkasse, bruge en forskellig fra den standard fire-kantet rektangel form. Disneys familie sjov hjemmeside anbefaler at bruge sejlgarn og stakes for at planlægge form og design af sandkassen før opførelsen påbegyndes. Nogle variationer på den grundlæggende rektangel omfatter sekskanter, Femkanter og andre flersidede, geometriske mønstre.

Overdækket sandkasser

Overveje at ajourføre den grundlæggende, enkle sandkasse plan ved at bygge en overdækket sandkasse. Dette er en særlig god idé til steder hvor Sommertemperaturerne stige til ubehagelige niveauer. Børn kan stadig nyde sandkassen mens de resterende sikkert dækket i skyggen, ifølge webstedet Kids sjov og spil. Overdækket sandkasser er typisk bygget ved hjælp af planer svarende til simple sandkasse design. Derefter er en grundlæggende klud arbor eller pergola monteret over sandkassen.

Sand tabeller

Sand bordet designs er en anden variation af grundlæggende sandkasse design. Sand tabeller er forhøjet, og typisk bygget til en højde, der når waists af de fleste unge børn. Tabellerne har ofte særskilte rum, der kan fyldes med sand eller vand, giver mulighed for forskellige typer af spil. Børn kan kun sætte deres hænder og arme i sandkassen, gør mindre rod. Disse kan være designet til indendørs og udendørs leg. Overveje at bygge en simpel krydsfiner dækning for tabellen sand, som vil tillade den funktion som en baggård picnic og spille tabel samt en sand tabel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com