Hvordan at skære en lige linje med en dygtighed så

July 9

"Skil Saw" er faktisk et handelsnavn for en cirkulær type sav. Den elektrisk drevne, håndholdt sav bruges til at skære bestyrelser og rip krydsfiner i mindre stykker. Et problem med en rundsav er at skære en lige linje på lange og brede stykker af materiale, såsom krydsfiner eller hus sidespor. Selv om der er et "V" hak at identificere stien vinger, kan det undertiden være svært at manøvrere saven over lange afstande. Ved hjælp af to forår klemmer og en lige kant bord, kan et lige snit opnås, hver gang du bruger saven.

Instruktioner

•Measure afstand til bunden af Skil så guide tabel fra den udvendige kant af tabellen på indersiden kant af savklinge. Denne måling vil variere fra 2 ¾ tommer til en fuld 3 inches, afhængigt af model af saven. Brug blyant og gøre en note af denne måling på saven, selv. Dette vil hjælpe dig huske måling.

•Mark og identificere den samlede bredde, du vil fjerne fra arbejdsemnet. Arbejdsemnet er en fuld plade af krydsfiner er 4 af 8 fod. Markere krydsfineren, som hvis du ønsker at rippe stykket helt i halvdelen langs. Gøre en lille blyant markere på 24 inches på hver ende af krydsfiner.

•Deduct måling du markeret på saven fra den samlede måling af 24 inches. I tilfælde af en 3-tommer afstand, ville dette være 21 inches. Markere krydsfiner på 21 inches med en lille, tosidet pil. Bemærkning pilen præcis på 21 inches på målebåndet.

•Lay straight edge 1-ved-4 tommer board på krydsfiner. Flytte til den ene ende og holde kanten af brættet til pil-mærket. 24-tommer lille blyant mærke du har lavet skal udsættes. Vedhæfte foråret hånd klemmen for at holde bestyrelsen på plads. Udføre den samme opgave i anden enden af krydsfiner.

•Lay saven til toppen af krydsfiner. "V-hak bør nu være helt på linje med det lille 24-tommer blyant mærke. Starte saven og bruge 1 x 4 tommer lige kant bestyrelsen som guide. Kør så ned på længden af krydsfiner med lige kant som guide for snittet.

Tips & advarsler

  • Følg producentens anvisninger, når du bruger saven for personligt sikkerhedsudstyr. Bær altid sikkerhedsbriller og høreværn.
  • Bruge en rundsav med skarpe knive. Sløve blade kan forårsage saven til at udføre ujævnt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com